reklama
@Happy_09 potwierdzam śliczne imię sama takie noszę [emoji23]
Wiem pamietam[emoji4][emoji4][emoji4]
xnightfall94
Fanka BB :)
@seremida nie ważne jaki kształt, ważne żeby było wygodnie daj znać czy Ci służy
@dareczka1994 to znalazłaś super okazje ja ostatnio chciałam kupić spodnie w h&m to nic poniżej 120 zł już nie wspominając o tym że wszystkie wyglądały jak worek z nogawkami
Ja kupiłam tam pierwsze, zapłaciłam za nie właśnie 140 zł :/ i już wyblakły i zrobiła się dziurka na tylnej kieszeni :/
@Adell1994 @dareczka1994 ja kupiłam w HM takie spodnie ciemne/czarne legginsowate (bez rozporka) to też już się w udach przetarły i z tyłu dziurka się robi, a mało nie kosztowały. Kupiłam też takie z rozporkiem, jeansowe i są bardziej porządne. Oczywście obydwie pary z działu spodni ciążowych.
Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, ja siedze w jednym wielkim balaganie, remont pełną parą mam kaloryferow, piony, rury i wczoraj się dowiedziałam że wymiana instalacji elektrycznej w calym mieszkaniu, bo mieszkam na stancji, musze wyniesc się na trzy miesiące, mam wrazenie ze od poczatki ciazy jak i roku mam pod górkę, ciężko mi się cieszyć ciąża, kiedy ma się takie sytuacje, a lekarz kazała leżeć i odpoczywać zeby ciśnienie zmalalo, tylko JAk.
Mam wrazenie ze przez to wszystko od paru dni nie czuje ruchów, nie wiem co myśleć
Mam wrazenie ze przez to wszystko od paru dni nie czuje ruchów, nie wiem co myśleć
RooibosGirl
Szkoda przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.Ja kupiłam tam pierwsze, zapłaciłam za nie właśnie 140 zł :/ i już wyblakły i zrobiła się dziurka na tylnej kieszeni :/
Ślicznie.U mnie wygrala PAULINKA.
@GoJ Marysia też cudnie.
AniaMamax3❤❤❤
U nas druga dziewczynka i wybór ciężki póki co na fali: Olga Madzia Emilka lub Wiktoria. A mamy już KingusięSzkoda przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.
Ślicznie.
@GoJ Marysia też cudnie.
reklama
Myszawa
Wybrałabym Nina, bardzo mi się podoba. Lilka też ładnie, ale Nina lepiej moim zdaniemZdrzemnelam się także, zjadłam dwa gołąbki i zaraz lecę się kąpać i szykować bo muszę jeszcze dzieci tesciowej zawieźć.... Tak się zastanawiam, że pragnę chłopca a jak się okaże córeczka to wumhslalysmy dziś imiona więc co myślicie o imieniu Nina??? Mi się jeszcze bardzo podoba Lilianna....