reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@seremida nie ważne jaki kształt, ważne żeby było wygodnie :) daj znać czy Ci służy ;)
@dareczka1994 to znalazłaś super okazje :) ja ostatnio chciałam kupić spodnie w h&m to nic poniżej 120 zł już nie wspominając o tym że wszystkie wyglądały jak worek z nogawkami :(

Ja kupiłam tam pierwsze, zapłaciłam za nie właśnie 140 zł :/ i już wyblakły i zrobiła się dziurka na tylnej kieszeni :/

@Adell1994 @dareczka1994 ja kupiłam w HM takie spodnie ciemne/czarne legginsowate (bez rozporka) to też już się w udach przetarły i z tyłu dziurka się robi, a mało nie kosztowały. Kupiłam też takie z rozporkiem, jeansowe i są bardziej porządne. Oczywście obydwie pary z działu spodni ciążowych.

Hej dziewczyny, ja siedze w jednym wielkim balaganie, remont pełną parą mam kaloryferow, piony, rury i wczoraj się dowiedziałam że wymiana instalacji elektrycznej w calym mieszkaniu, bo mieszkam na stancji, musze wyniesc się na trzy miesiące, mam wrazenie ze od poczatki ciazy jak i roku mam pod górkę, ciężko mi się cieszyć ciąża, kiedy ma się takie sytuacje, a lekarz kazała leżeć i odpoczywać zeby ciśnienie zmalalo, tylko JAk.

Mam wrazenie ze przez to wszystko od paru dni nie czuje ruchów, nie wiem co myśleć :( :(

Ja kupiłam tam pierwsze, zapłaciłam za nie właśnie 140 zł :/ i już wyblakły i zrobiła się dziurka na tylnej kieszeni :/
Szkoda :( przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.

U mnie wygrala PAULINKA.
emoji173.png
emoji173.png
emoji173.png
Ślicznie.

@GoJ Marysia też cudnie.

Szkoda :( przymierzałam się do kupna spodni u nich. Jak są takie słabe to zrezygnuję. Muszę wyruszyć na łowy na olx i allegro. Mam pelno bluzek ciążowych, ale żadnych spodni. Na razie wszędzie biegam w legginsach.

Ślicznie.

@GoJ Marysia też cudnie.
U nas druga dziewczynka i wybór ciężki póki co na fali: Olga Madzia Emilka lub Wiktoria. A mamy już Kingusię

reklama
Zdrzemnelam się także, zjadłam dwa gołąbki i zaraz lecę się kąpać i szykować bo muszę jeszcze dzieci tesciowej zawieźć.... Tak się zastanawiam, że pragnę chłopca a jak się okaże córeczka to wumhslalysmy dziś imiona więc co myślicie o imieniu Nina??? Mi się jeszcze bardzo podoba Lilianna....
Wybrałabym Nina, bardzo mi się podoba. Lilka też ładnie, ale Nina lepiej moim zdaniem :)

Do góry