reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bez przesady, plyn jest "ultra delikatny" i nie mam zadnych podraznien ani tym bardziej infekcji. Sa lekarze, ktorzy zalecaja higiene intymna szarym mydlem i to sa specjalisci z tytulami wiec nie popadajmy w paranoje ;).
A ja nie używam nic do higieny intymnej, używałam zwykłego płynu pod prysznic zawsze do całego ciała i nic mi nie było i nie jest.

Ja tez uzywam normalnego i zyje ;)
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?
Ja czuję najbardziej na środku na dole brzucha, ale nadal nie czuję regularnie ruchów parę razy na dzień u tak bardzo delikatnie.

A ja mam dziś wizytę upragnioną strasznie długo trwają te 3tyg wieczorem dam wam znać co słychać u nas..... A ja żelem do higieny intymnej zmywam wieczorem makijaż wiem że dla niektórych może wydawać się to dziwne ale to jest jedyny płyn który wszystko usuwa i mi nie podrażnia twarzy
Tak żel do higieny intymnej jest super do zmywania makijażu i mycia pędzli :D

reklama
Ja tez uzywam normalnego i zyje ;)
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?
Zależy. Czasem lewa. Czasem prswa. Czasem od do. A czasem wypina się co w ogóle nie jest fajne.
Dlatego najlepiej mieć 4 ☺ 2 dziewczyny, 2 chłopaków wtedy pewnie każdy zadowolony a 5 to już bez różnicy
My poprzestaniemy chyba na 3. Sąsiedzi mają 6 ale tylko jednego syna. :-D

Do góry