reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej, ja juz po wizycie...będzie druga córeczka:happy2::happy::happy: bardzo się cieszę. Cieszy mnie ze będą siostry, sama mam 6 lat starszego brata i jest ok ale nigdy nie bedzie takiej zażyłości jak miedzy rodzenstwem tej samej płci, takie moje zdanie. Mała waży 275 g a to 18+5 dc. Uciekam świętować drugą córę :laugh2:
ja też mam takie zdanie co do rodzeństwa tej samej płci :) i starszy się cieszy, że będzie miał brata :p
A co to jest ten odczyn combosa czy jak to tam szło ? Bo kilka z Was pisało o tym
odczyn coombsa to przeciwciała anty-rh jak jest ryzyko konfliktu serologicznego

reklama
Hej, ja juz po wizycie...będzie druga córeczka:happy2::happy::happy: bardzo się cieszę. Cieszy mnie ze będą siostry, sama mam 6 lat starszego brata i jest ok ale nigdy nie bedzie takiej zażyłości jak miedzy rodzenstwem tej samej płci, takie moje zdanie. Mała waży 275 g a to 18+5 dc. Uciekam świętować drugą córę :laugh2:
Powiedz to moim synom.

Serio? A mi lekarz kazał kupić dla kobiet w ciąży bo mają inne ph niż normalne A w ciazy właśnie ono się zmienia.
Bez przesady, plyn jest "ultra delikatny" i nie mam zadnych podraznien ani tym bardziej infekcji. Sa lekarze, ktorzy zalecaja higiene intymna szarym mydlem i to sa specjalisci z tytulami wiec nie popadajmy w paranoje ;).

Ostatnia edycja:
Ja tez uzywam normalnego i zyje ;)
A jak u Was wygladaja ruchy dziewczyny? Moj maly sobie upodobal lewa strone, jak kopie to wlasnie w tamte rejony, tez tak macie ze gdzies bardziej czujecie?
Czy raczej rownomiernie po calym brzuszku?

A ja mam dziś wizytę upragnioną strasznie długo trwają te 3tyg wieczorem dam wam znać co słychać u nas..... A ja żelem do higieny intymnej zmywam wieczorem makijaż wiem że dla niektórych może wydawać się to dziwne ale to jest jedyny płyn który wszystko usuwa i mi nie podrażnia twarzy

reklama
Do góry