reklama
G
gosc 15
Gość
Ja wlosy bede ścinać bo juz sie proszą akurat weekend majowy ostatecznie spedzamy na warmii u kuzynki mojej a jej corka uczy sie na fryzjerke wiec ryzyk fizyk dam jej sie ściąć niech sie uczy na zywym organizmie
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ja wlosy bede ścinać bo juz sie proszą akurat weekend majowy ostatecznie spedzamy na warmii u kuzynki mojej a jej corka uczy sie na fryzjerke wiec ryzyk fizyk dam jej sie ściąć niech sie uczy na zywym organizmie
Ja w tej ciąży Mam wszystko tragiczne. A w tamtych cud normalnie włosy pełne blasku były , cera super. A teraz[emoji33]
Ja zawsze miałam mniejsze lub większe kłopoty z cerą. W poprzednich ciążach miałam cudowną twarz. Gładką jak pupka niemowlaka. Teraz bomba w kołysce. Przetrwam. Póki co na wyjścia make-up kryjącyJa też walczę z wypryskami na plecach pod biustem i nawet na brzuchu nie mam już siły . I zostawia to a po porodzie zrobię sobie peeling i maskę na wyjaśnienie przebarwień. Moja położna powiedziałam że to od hormonów i nic.nie zrobię . Więc czekam do porodu .
Paznokcie to mam rewelacja. Jak przed ciążą mi się kruszyły tak teraz jestem zadowolona. Mocne i długie. Włosy w tej ciąży wyjątkowo bez zmian.A ja nie czuję różnicy we włosach ani paznokciach, cera mi wróciła do poprzedniego stanu, tak mi się wydaje, ale czasami mnie swędzą plecy i to mnie wkurza.
KatarzynaCarmen
Ja też walczę z trądzikiem latami ale używałam ostatnio pharmaceris t i byłam super zadowolona ale tera z chyba nie mogę tego używać więc nie używam. Jak się mała urodzi to.bede brała tabletki anty i może się unormujeJa zawsze miałam mniejsze lub większe kłopoty z cerą. W poprzednich ciążach miałam cudowną twarz. Gładką jak pupka niemowlaka. Teraz bomba w kołysce. Przetrwam. Póki co na wyjścia make-up kryjący
zanciak
A ja się przestałam malować w ciąży, bo stwierdziłam że kosmetyki mają tyle złych składników i narazie odstawilam, wydaje mi się że przesadzam, ale pewnie jak bd szła na komunię to trochę się pomaluje żeby wyglądać bardziej wyjściowo.Ja zawsze miałam mniejsze lub większe kłopoty z cerą. W poprzednich ciążach miałam cudowną twarz. Gładką jak pupka niemowlaka. Teraz bomba w kołysce. Przetrwam. Póki co na wyjścia make-up kryjący
Oczywiście że wróci... po jakimś czasie.Mam nadzieje ze wszystko wróci do normy bądźmy dobrej myśli bo na trądzik na ciele nie mogę raczej smarować na pojedyncze wypryski stosuje sudocrem ale nie za wiele pomaga .
Mnie bardziej ciekawi dzidziuś niż efekty zmian hormonalnych.
Obaj moi synowie urodzili się z włosami ale pierwszego nazywaliśmy wilkołak bo mu się ten meszek nie wytarł i miał włosy na uszach, czole, plecach... śmieszny taki. Zresztą do dziś obaj mają włosy na plecach i nogach ale jasne więc tak nie widać.
zanciak
Chcesz karmić piersią czy butelka?Ja też walczę z trądzikiem latami ale używałam ostatnio pharmaceris t i byłam super zadowolona ale tera z chyba nie mogę tego używać więc nie używam. Jak się mała urodzi to.bede brała tabletki anty i może się unormuje
reklama
KatarzynaCarmen
ButelkaChcesz karmić piersią czy butelka?