reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja wlosy bede ścinać bo juz sie proszą akurat weekend majowy ostatecznie spedzamy na warmii u kuzynki mojej :D a jej corka uczy sie na fryzjerke wiec ryzyk fizyk dam jej sie ściąć niech sie uczy na zywym organizmie:p

Ja wlosy bede ścinać bo juz sie proszą akurat weekend majowy ostatecznie spedzamy na warmii u kuzynki mojej :D a jej corka uczy sie na fryzjerke wiec ryzyk fizyk dam jej sie ściąć niech sie uczy na zywym organizmie:p

Ja w tej ciąży Mam wszystko tragiczne. A w tamtych cud normalnie włosy pełne blasku były , cera super. A teraz[emoji33]

Ja też walczę z wypryskami na plecach pod biustem i nawet na brzuchu nie mam już siły . I zostawia to a po porodzie zrobię sobie peeling i maskę na wyjaśnienie przebarwień. Moja położna powiedziałam że to od hormonów i nic.nie zrobię . Więc czekam do porodu .
Ja zawsze miałam mniejsze lub większe kłopoty z cerą. W poprzednich ciążach miałam cudowną twarz. Gładką jak pupka niemowlaka. Teraz bomba w kołysce. Przetrwam. Póki co na wyjścia make-up kryjący

A ja nie czuję różnicy we włosach ani paznokciach, cera mi wróciła do poprzedniego stanu, tak mi się wydaje, ale czasami mnie swędzą plecy i to mnie wkurza.
Paznokcie to mam rewelacja. Jak przed ciążą mi się kruszyły tak teraz jestem zadowolona. Mocne i długie. Włosy w tej ciąży wyjątkowo bez zmian.

Ja zawsze miałam mniejsze lub większe kłopoty z cerą. W poprzednich ciążach miałam cudowną twarz. Gładką jak pupka niemowlaka. Teraz bomba w kołysce. Przetrwam. Póki co na wyjścia make-up kryjący
Ja też walczę z trądzikiem latami ale używałam ostatnio pharmaceris t i byłam super zadowolona ale tera z chyba nie mogę tego używać więc nie używam. Jak się mała urodzi to.bede brała tabletki anty i może się unormuje

A ja się przestałam malować w ciąży, bo stwierdziłam że kosmetyki mają tyle złych składników i narazie odstawilam, wydaje mi się że przesadzam, ale pewnie jak bd szła na komunię to trochę się pomaluje żeby wyglądać bardziej wyjściowo.

Mam nadzieje ze wszystko wróci do normy bądźmy dobrej myśli bo na trądzik na ciele nie mogę raczej smarować na pojedyncze wypryski stosuje sudocrem ale nie za wiele pomaga .
Oczywiście że wróci... po jakimś czasie.
Mnie bardziej ciekawi dzidziuś niż efekty zmian hormonalnych.
Obaj moi synowie urodzili się z włosami ale pierwszego nazywaliśmy wilkołak bo mu się ten meszek nie wytarł i miał włosy na uszach, czole, plecach... śmieszny taki. Zresztą do dziś obaj mają włosy na plecach i nogach ale jasne więc tak nie widać.

reklama
Do góry