reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Chodzi o to ze przez szyjkę , ujście wewnętrzne jej podczas stosunku może „urażać” łożysko skoro jest dochodzące i stad może być plamienie. Przynajmniej tak mi jedna pani doktor mówiła. Ale mówiła ze można jeżeli jest spokój z plamieniem tylko ze unikać takich pozycji gdzie ta szyjka jest mocno podrażniana i po prostu delikatniej. A i podczas orgazmu skurcze tez mogą za to odpowiadać. Tak przynajmniej ja się dowiedziałam. Seks uprawiałam i nie zawsze mega delikatnie a było ok. Ostatni tydz schyliłam się dużo, bo składałam dolne Polki w szafie , nosiłam zakupy, i wogole wszystko robiłam jak normalnie no i się dorobiłam plamienia. Wiec teraz odpuszczam noszenie schylanie a do seksu powrócę jak będę pewna ze plamienie już za mną a i mam pare globulek na infekcje wybrać wiec pewnie po kuracji coś spróbujemy.
Ja to chyba będę w 30 tygodniu ciąży uprawiać sex im bliżej do porodu wtedy nie będę się tak bała teraz to mega się boję i musze jakoś inaczej męża zadowalac [emoji16]

Są 2 testy glukozy, jeden 75 2_godzinny i 50 1_godzinny. Ja zawsze miałam zlecone 75 to siedzialam 2h. Na początku wyszła mi glukoza na granicy to już miałam przyjemność zrobić 2 godzinny. Całe szczęście wyszedł ok. Ale 24-28 tydzień będę musiała jeszcze raz.

O materacyku jeszcze nie myślałam. Synek nie za bardzo tolerował łóżeczko i w sumie nie skorzystał za dużo. Teraz zobaczymy jak córeczka?
Mi się moje piersi podobają. Duże, stojące i kształtne. Bardzo sexy dla mojego m. Tylko sutki mega wrażliwe.
Długo karmiłam synka i stopniowo mi się zmniejszamy do pierwotnego rozmiaru wiec lubiłam je i sprzed tej ciąży.

Staram się nie fiksować waga, ale już z doświadczenia wiem, że wiecej niz 2 kg w miesiąc to już lekarze zkecają dodatkowe badania i straszą cukrzyca i dużym dzieckiem. U mnie w rodzinie i tak duże dzieci ( synek 4.2) wiec i tak się z tym liczę.
Jak porównuje z poprzednią kartą ciąży to trochę więcej przytulam na ten moment.

Ja to chyba będę w 30 tygodniu ciąży uprawiać sex im bliżej do porodu wtedy nie będę się tak bała teraz to mega się boję i musze jakoś inaczej męża zadowalac [emoji16]

Jak się boisz to nie ma co. A facet jak normalny to zrozumie . Mój przeżył zakaz na początku i Zakaz prawie 4 mce w tamtej ciąży . I żyje :) jego można zadowolić a my gorzej :) ale i to da się znieść

KatarzynaCarmen niezły tekst. Nie wnikam jak to robisz, byleby skutecznie

Mój m teraz chodzi za mną jak nastolatek.. i ciągle chciałby.. W sumie mile to i nie mam nic przeciwko ale z pozycjami gorzej..

Heh skąd ja to znam ;) ale jak mówię ze nie dziś to nie ma z tym problemu żadnego. No z pozycjami to już gorzej ...

reklama
Do góry