reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja na razie tylko kilogram :errr: juz dostalam reprymende od gina, ze mam jesc wiecej ;p a jem normalnie, nie glodze się, ale przeciez nie bede tez na sile w siebie wmuszac. I tak jeszcze przytyje wiec teraz na sile starac sie przybrac na wadze jest dla mnie bezsensem, kazdy ma swoje tempo

Aa byłam ostatnio w Warszawie na tej aukcji Szcześliwa mama i na usg się nie załapałam bo było tyle chetnych przyszłych mam ale na pocieszenie wygrałam w konkursie Usg 4d tak że umowie się za 4 tygodnie. Fajne wydarzenie i wiele fajnych konkursów :D

Cześć witam nowe mamy ..... Mi ogólnie nic nie dolega i bardzo się cieszę nie wie ile przytyłam ostatnio na wizycie było 0,5kg tetaz spotkanie mam w piątek z tym że mi lekarz wyznaczyła limit przytycia na całą ciążę uwaga całe 3kg nie więcej, nie wiem jak to zrobię bo lubię zjeść coś smacznego a jak nie zjem tzn jestem głodna spada mi poziom cukru we krwi i jest mi słabo oczywiście nie obzeram się jak świnia ale za chwilę zaczną się truskawki, arbuza jem w sporych ilościach, cały czerwiec mam zamiar "odpychac" się szparagami a gdzie jeszcze mój ulubiony melon i inne owoce no wiem jak to będzie ciężka sprawa....... Być może w piątek dowiem się jaka płeć a połówkowe mam 9maja..... Miłego dnia dziewczyny

reklama
Na bóle kręgosłupa podobno najlepsza piłka taka do ćwiczeń i siedzenia..
Mam takie niedyskretne pytanie: dużo przytyłyście? Ja już ok 8-9 kg A to połowa. Nie czuje żebym dużo jadła.. piersi mam wielkie, dużo większe niż w 1 ciąży..
2kg póki co. Ale po pierwszej ciąży uważam na wagę.

Do góry