Co do pracy i pracodawców to osobiście nigdy się nia angazowalam... Dwa razy rozczarowałam się i od tego czasu miałam w nosie dozgonna lojalność i oddanie. Od dawna juz nie pracuje ze względu na najstarsze dziecko ale nie powiem ze czasem nie chcialabym uciekac do pracy z domu. :-)
reklama
Dominika_92
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Mam termin na 9 września i chciałam się przyłączyć do Waszego forum.
Jak patrzę ile stron zapisalyscie to chyba dużo mnie ominęło..
Na babyboom jestem od ponad miesiąca ale pisałam na forum amniopunkcji. Teraz jak mam już stresy z tym związane za sobą mogę zejść na inne tematy.
To moja 3 ciąża. Ale mam tylko 1 synka. 2 ciąża to poronienie.teraz zaczął mi się 21tydz. Czuje juz od jakiegos czasu ruchy mojej księżniczki.
Widzę że temat zwolnień. Ja jestem już 2 miesiąc na zwolnieniu, mam już spory brzuszek.
Zajady miałam tylko 1 dzień i jak p9sxlam do apteki dostałam maść arnikową.
Problem zajadów przerabialam u synka i otrzymałam taka informację od lekarza: biologia totalna mówi że zajady pojawiają się u osób które mają poczucie że są niesłychane przez kogoś, z reguły bliskiego. U kilku osób z mojego otoczenia się to sprawdziło.
Dużo was tu pisze? Na kiedy macie terminy?
Witamy
U nas pierwsze dziecko, termin na 21.09, skończony 18 tydzień, ruchy czuję od bardzo nie dawna a brzuszek malutki, chociaż powoli się zaokragla.
KINDERBUENOO88
U mnie termin 26.09. Pierwsza ciąża i pierwsze dziecko będzie płci nie znam ( raz mówili ze dziewczynka, ostatnio zmienili na chłopca- za każdym razem inny lekarz ) dlatego czekam 7 i 15 maja mam połówkowe i liczę na konkret
D
Deleted member 180961
Gość
Generalnie, chciałam się pochwalić, że zaczęłam czuć moją małą lokatorke (prawdopodobnie ) ale trochę zboczylam z tematu
Pozdrawiam, w ten piękny poniedziałek !
Ja też, ja też i to ten sam dzień
teraz już wiem na pewno że to maluch, wcześniej nie byłam pewna
w nocy obudziła mnie straszna burza, aż się wystraszyłam i serce mi tak waliło, że aż młody się chyba zaniepokoił i mi pływał w brzuchu dłuższą chwilę, że nie sposób było to pomylić z czym innym. I tak dzisiaj już cały dzień czuję co chwile jego wygibaski
xnightfall94
Witaj :-) u mnie termin na 29.09, pierwsza ciąża i pierwsze dziecko, ostatnie usg zmieniło moją dziewczynkę w chłopca, więc tez czekam na połówkowe
Ja tez byłam na grupie amniopunkcji jakiś czas, ale ostatecznie zrezygnowałam z tego zabiegu.
Niemożliwe, żebym się nie dogadywała z ludźmi od 5 miesięcy haha nie lubię takich zabobonów
Ja tez byłam na grupie amniopunkcji jakiś czas, ale ostatecznie zrezygnowałam z tego zabiegu.
Niemożliwe, żebym się nie dogadywała z ludźmi od 5 miesięcy haha nie lubię takich zabobonów
KatarzynaCarmen
Witamy ja mam na 8 września chociaż Z ostatniej menstruacji wynika że na 9 września no to trzymam się 8 września. Spodziewam się dziewczynki i jutro mam usg polowkowe więc nasz wielki dzień. [emoji2]Cześć dziewczyny.
Mam termin na 9 września i chciałam się przyłączyć do Waszego forum.
Jak patrzę ile stron zapisalyscie to chyba dużo mnie ominęło..
Na babyboom jestem od ponad miesiąca ale pisałam na forum amniopunkcji. Teraz jak mam już stresy z tym związane za sobą mogę zejść na inne tematy.
To moja 3 ciąża. Ale mam tylko 1 synka. 2 ciąża to poronienie.teraz zaczął mi się 21tydz. Czuje juz od jakiegos czasu ruchy mojej księżniczki.
Widzę że temat zwolnień. Ja jestem już 2 miesiąc na zwolnieniu, mam już spory brzuszek.
Zajady miałam tylko 1 dzień i jak p9sxlam do apteki dostałam maść arnikową.
Problem zajadów przerabialam u synka i otrzymałam taka informację od lekarza: biologia totalna mówi że zajady pojawiają się u osób które mają poczucie że są niesłychane przez kogoś, z reguły bliskiego. U kilku osób z mojego otoczenia się to sprawdziło.
Dużo was tu pisze? Na kiedy macie terminy?
RooibosGirl
reklama
JoAnnA250694
Hejo dziewczyny [emoji4]
Witam się dzisiaj ja termin mam na 10.09 czyli połowa już za mną niedawno robiłam test a tu już połowa czas strasznie szybko leci ale szczerze to już nie mogę się doczekać mojej kruszynki [emoji4][emoji4][emoji4] co do płci mi na prenatalnych lekarz powiedział że na 90% dziewczynka w czwartek mam połówkowe zobaczymy co powie moja lekarka bo dzidzia ostatnio nie chciała pokazać co ma między nóżkami [emoji4][emoji4]
Witam się dzisiaj ja termin mam na 10.09 czyli połowa już za mną niedawno robiłam test a tu już połowa czas strasznie szybko leci ale szczerze to już nie mogę się doczekać mojej kruszynki [emoji4][emoji4][emoji4] co do płci mi na prenatalnych lekarz powiedział że na 90% dziewczynka w czwartek mam połówkowe zobaczymy co powie moja lekarka bo dzidzia ostatnio nie chciała pokazać co ma między nóżkami [emoji4][emoji4]