reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To u mnie wychodzi, że cały czas jestem osłabiona :/ już nie mam sił do tego. Masz racje, nawet jak się zaleczy, to pękają te skórki bez smarowania
Polecam wpomniana vit B2, bardzo dobrze dziala na zajady. Konsultowalam z polozna czy mozna brac. Mozna. Ja przed ciaza nie mialam zajadow, a w ciazy juz kilka skutecznie opanowalam wiamina B2. Polecam. Dzien, dwa i bedzie dobrze.

Dziewczyny ja do srody to sie skoncze. Uczepil sie mnie ten bol wiezadel po prawej stronie. Juz tak boli ze prosta czynnosc jak sciagniecie butow czy ubranie spodni to jest wyczyn dla mnie. A glupie wstanie od stolu powoduje ze mnie zgina w pol. No spa goo..no daje przestała dzialac :(

Dziewczyny ja do srody to sie skoncze. Uczepil sie mnie ten bol wiezadel po prawej stronie. Juz tak boli ze prosta czynnosc jak sciagniecie butow czy ubranie spodni to jest wyczyn dla mnie. A glupie wstanie od stolu powoduje ze mnie zgina w pol. No spa goo..no daje przestała dzialac :(
Mnie tak kość ogonowa dokucza. Czasem aż łzy w oczach stają.

Na bóle kręgosłupa podobno najlepsza piłka taka do ćwiczeń i siedzenia..
Mam takie niedyskretne pytanie: dużo przytyłyście? Ja już ok 8-9 kg A to połowa. Nie czuje żebym dużo jadła.. piersi mam wielkie, dużo większe niż w 1 ciąży..

@Mama7 ja schudłam na początku, potem wrócilam do wagi sprzed ciąży, a teraz znowu schudłam, bo przeszłam na dietę cukrzycową. Także w tym momencie mam wagę taką jak w momencie zajścia w ciążę tyle tylko, że widać już brzuszek :)

reklama
Do góry