Mnie się teraz Marysia marzy.Witaj mama7 ja też jestem tu nowa. Termin na 13.09. Moje pierwsze szczęście to Marysia, a drugie albo Basia albo Arturek.
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie się teraz Marysia marzy.Witaj mama7 ja też jestem tu nowa. Termin na 13.09. Moje pierwsze szczęście to Marysia, a drugie albo Basia albo Arturek.
Polecam wpomniana vit B2, bardzo dobrze dziala na zajady. Konsultowalam z polozna czy mozna brac. Mozna. Ja przed ciaza nie mialam zajadow, a w ciazy juz kilka skutecznie opanowalam wiamina B2. Polecam. Dzien, dwa i bedzie dobrze.To u mnie wychodzi, że cały czas jestem osłabiona :/ już nie mam sił do tego. Masz racje, nawet jak się zaleczy, to pękają te skórki bez smarowania
Mnie tak kość ogonowa dokucza. Czasem aż łzy w oczach stają.Dziewczyny ja do srody to sie skoncze. Uczepil sie mnie ten bol wiezadel po prawej stronie. Juz tak boli ze prosta czynnosc jak sciagniecie butow czy ubranie spodni to jest wyczyn dla mnie. A glupie wstanie od stolu powoduje ze mnie zgina w pol. No spa goo..no daje przestała dzialac