reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A gdzie kupujesz ciuchy? Ja wczoraj bylam w H&M i roche sie podlamalam. Maly wybor, a w bluzeczkach ciazowych wygladalam jak pilka :(. Kupilam tylko sukienke a la jeansowa bez rekawkow. Niestety, powoli przestaje sie miescic w moje sukienki, nawet te w ksztalcie A i musze kupic troche ciuchow... mam tez problem ze stanikami -wszystkie za male, a nowy 70E(!) moze dobry w rozmiarze, ale bardzo niewygodny. Podpowiecie cos?

reklama
H&m ma dużo ciuchów na www
Bo w stacjonarnym u mnie tez bieda
Ale w necie maja tego sporo. Dziś odpaliłam spodenki od nich ciążowe bo naprawdę ciepło dziś i są mega wygodne.
Wciąż się mieszczę w swoje rzeczy ale niestety w brzuch mnie wkurzają zwłaszcza jak siadam wiec te z pasem materiału są dziś miła odmiana ;)

A gdzie kupujesz ciuchy? Ja wczoraj bylam w H&M i roche sie podlamalam. Maly wybor, a w bluzeczkach ciazowych wygladalam jak pilka :(. Kupilam tylko sukienke a la jeansowa bez rekawkow. Niestety, powoli przestaje sie miescic w moje sukienki, nawet te w ksztalcie A i musze kupic troche ciuchow... mam tez problem ze stanikami -wszystkie za male, a nowy 70E(!) moze dobry w rozmiarze, ale bardzo niewygodny. Podpowiecie cos?
Też mam tą kieckę-z guziczkami i ukrytymi kieszeniami, co nie? W dużych H&M duży wybór, ja kupuję na olx, bo zwyczajnie nie chcę tracić tyle kasy na ciuchy na 4 mce, jedynie na komunię kupiłam nową kieckę. Ale generalnie wszystko w H&M, w C&A wszystko wygląda jak wory na kobiety, nie podobają mi się ciążowe ciuchy u nich.

Może podpatrz coś na Allegro? Ja kupiłam od ModoMania tunikę białą haftowaną za 30 zł chyba. Wiadomo, że od chińczyka, ale jest spoko. Może ten biustonosz to nie twój fason?

Hej dziewczyny:) Ja mam termin na 3/09/2018, dokladnie jestem w 20 tygodniu i 5 dniu:)) Wczoraj poczułam pierwsze kopnięcie. Lekkie ale przyjemne, jakby bulgotanie. Jest to moja pierwsza ciąża, więc nie wiedziałam jak to jest. Mam pytanko co do wagi maluszka. Miałam usg w zeszły poniedziałek i waga wynosi 378gram. Jak to wygląda u Was?

Hej dziewczyny:) Ja mam termin na 3/09/2018, dokladnie jestem w 20 tygodniu i 5 dniu:)) Wczoraj poczułam pierwsze kopnięcie. Lekkie ale przyjemne, jakby bulgotanie. Jest to moja pierwsza ciąża, więc nie wiedziałam jak to jest. Mam pytanko co do wagi maluszka. Miałam usg w zeszły poniedziałek i waga wynosi 378gram. Jak to wygląda u Was?

Gratulacje już półmetek za Tobą.:)
JA właśnie dzisiaj zaczynam 21 tydzień dokładnie dzisiaj 20t.0d co do wagi to nie mogę Ci nic powiedzieć bo moja dzidzia miała 240 g w 18t5d więcej będę wiedzieć na usg polowkowym we wtorek to na pewno dam znać.;-) ;)

Ja kupiłam kilka bluzek z H&M, ale zaczęły dopiero fajnie leżeć jak brzuszek się zaokrąglił powoli. Spodnie tez mam z H&M, były drogie, na początku fajnie leżały, ale widze już przetarcie w kroku i mam już dziurkę z tylu na kieszeni.
Ze stanikiem nie pomogę , bo sama mam problem :( ostatnio kupiłam w Esotiq, chyba 80G, niby dobrze leży miska, ale fiszbina trochę przeszkadza :/

Staniko rylko bez fiszbin drogie panie, po xo się męczyć! Ja kupuje na allegro leginsy ciążowe mega wygodnie mi w nich a koszulki i blizki po prostu oversize! W hm czy c&a same worki, na bonprixie też jest sporo rzeczy, olx warto zajrzeć jest sporo ciuszków i niedrogo.

Ja w poprzedniej ciąży 9 lat temu miałam kilka bliżej z h&m i do dziś maja fajna bawełnę. Oczywiście te co teraz u nich kupiłam to są jeszcze z zapasem ale teraz się zmieścić nie ma problemu ale za 2 M-ce to się zmieni [emoji23]
Uważam ze dobrze mieć znaków choch jo do pracy bu wygodnie było.
Oczywiście nie zamierzam zmieniać całej garderoby ale jeszcze pół roku trzeba jakoś ogarnąć, bo po ostatnim porodzie te ciuchy tez przez chwile były bynajmniej u mnie aktualne niestety

Chętnie przyjmę namiar na jakieś fajne ciążowe leginsy :)

reklama
Do góry