Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się dziś delektuję każdym ruchem dziecka. Generalnie odpoczywam bo jakaś jestem blee.
A mój mąż robi nalesniki z lodami i sosem z truskawek mmmmmA ja zaraz będę się delektować lodami. Ha
A jakbyś na przykład weszła tyłema ja dziś prawie nic nie jem normalnie nie chce mi się. Nie wiem czemu. Pewnie powinnam coś ale co wejdę do kuchni to jestem na NIE ;-)
Poza rozbiciem łba i potłuczeniem dupy to nie wiem ;-)A jakbyś na przykład weszła tyłem
Nie zapominajmy o fekaliachJa właśnie kiedyś sobie nie wyobrażałam faceta przy porodzie. Ale to było przy pierwszym mężu ( ogólnie porażka ) na szczęście wtedy nie było dziecko. Teraz mam taką relacje z facetem, że chce z nim dzielić każda ważnà chwile. A jak poród to krew, łzy i pot to tym bardziej. Musi być ze mną przy tym. Żeby też to poczuł.