Myszawa
Fanka BB :)
A że 18 tydz. to lekarz czy Ty wyliczyłaś? Ja miałam w środę śmieszną sytuację, mówię położnej- jest 17 tydz+2 dzień, to jest 17 czy 18 tydz.? Ona mówi, że dla niej 17. Wchodzę do gabinetu, zadaję pytanie 17+2 to który tydzień? A lekarz mi, że 18 więc może pomiary są ok, tylko obliczenia błędne?Hej dziewczyny mam pytanko wczoraj bylam u lekarza i tez wczoraj zaczelam 18 tydzien. Na usg wyszlo ze maly jest o tydzien mniejszy mimo ze ostatnio bylo wszystko zgodnie z wiekiem od OM. Jak u was bylo jak z waga albo czyms takim u mnie wczoraj wazyl 188g i to niby waga dziecka w ok 17 tygodniu.
Aa i jeszcze pytanie odnośnie badania podczas wizyty. Mojego lekarza nie ma zastępuje to inny. Miesiąc temu miałam badanie macicy i tak dalej. Ten lekarz tak nie bada robi tylko usg. Czyli teraz znowu miesiąc muszę czekać na kolejną wizytę. Wcześniej co wizytę miałam badanie ph pochwy i podobne A teraz już 2 miesiące nic.
Ja miałam lekarza, który do 16 tyg ani razu mnie nie zbadał ginekologicznie-zmieniłam.