reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Pierwsza - cała ja , druga - cały mąż. Ludzie się nieraz pytają czy napewno siostry bo inne. A ja na to ze jedna po listonoszu [emoji23]

U mnie pierwszy syn to caly mąż a drugi syn ani ja ani mąż hahaha. W dodatku pierwszy to blondyn z prostymi wlosami i niebieskimi oczami i karnacja jak syn mlynarza a drugi szatyn kręcone wlosy, brazowe oczy i karnacja śródziemnomorska hahaha. Dwa przeciwienstwa siebie, podobieństwo znikome xD

@Kikiriki2000 witaj, też niedawno dołączyłam do wrześniowej gromadki i też z podobnym pytaniem. No boli ten brzuch, raz mocniej, raz mniej, w różnych miejscach. Też jestem po stracie i wiele objawów, które mogą być normą jest dla mnie niepokojących, ale dziewczyny tu doskonale potrafią dodać otuchy i sensownie wytłumaczyć te ciążowe dolegliwości.
My umówiliśmy się już do poradni adopcyjnej. A tu nagle zonk po 9 latach. We wrześniu będziemy obchodzic właśnie 9 rocznicę wiec prezent mamy wymarzony. [emoji173][emoji173][emoji173]
No to gratuluję z całego serducha ☺

U mnie pierwszy syn to caly mąż a drugi syn ani ja ani mąż hahaha. W dodatku pierwszy to blondyn z prostymi wlosami i niebieskimi oczami i karnacja jak syn mlynarza a drugi szatyn kręcone wlosy, brazowe oczy i karnacja śródziemnomorska hahaha. Dwa przeciwienstwa siebie, podobieństwo znikome xD

U nas są podobne. Ale do nas. Młoda jak ja w dzieciństwie. A Zuza identyczna jak mąż jak była malutka . A u Ciebie to widocznie geny po przodkach może :) miałam w szkole koleżankę miała dwie siostry . Jedna blondyna , druga czarna , środkowa jakaś rudawa , i tez niepodobne. A u nas u rodzeństwa to różnie , ja podobna do siostry starszej. Brat z jedna siostra tez podobni do siebie i do taty. Reszta mieszanka :)

No Happy to naprawdę się a czekaliście!
Super ze się udało
A w jakim wieku jesteście z mężem?

Ja Ok 1,5 roku czekania, pierwszy był błyskawicznie- postanowiliśmy się starać i okazało się ze jestem w ciąży wiec super, No bez spiny. Potem długo nie byłam gotowa na kolejne i jak dojrzałam to przestało wychodzić... ;) już traciłam nadzieje, na wiosnę mieliśmy przyjść do lekarza z mężem by zacząć szukać przyczyn bo ja już jesienią miałam dola
Ale lekarz mnie wyciszył i dzięki niemu czekaliśmy do wiosny z luzem w głowie
No i na święta tez miałam takie życzenie :) No i w styczniu jak zobaczyłam kreski to uwierzyć Noe mogłam! Oszalałam z radości!

U nas są podobne. Ale do nas. Młoda jak ja w dzieciństwie. A Zuza identyczna jak mąż jak była malutka . A u Ciebie to widocznie geny po przodkach może :) miałam w szkole koleżankę miała dwie siostry . Jedna blondyna , druga czarna , środkowa jakaś rudawa , i tez niepodobne. A u nas u rodzeństwa to różnie , ja podobna do siostry starszej. Brat z jedna siostra tez podobni do siebie i do taty. Reszta mieszanka :)

No ja z moim rodzeństwem tez nie jestesmy podobni do siebie :p kazde z nas jest inne :D
Co do młodszego to z karnacja to po mojej prababci ma, ja jak pamiętam to ciemna byla i czarne włosy. Ale ludzie tez sa zdziwieni jak starszy przedstawia brata :p a to wy rodzeństwo jestescie ? Czasem mi sie cisnie na usta ze owszem tylko dwoch różnych ojców ale wazne ze matka jedna i ta sama ;D

@kasiaczek89pl chłopaczek i dwie dziewuszki, o jak fajnie się udało.

@Maura89 o to jak mój chrześniak. Ani do mamy, ani do taty. Wszyscy widzimy w nim rysy dziadka. A to przystojniak był. Może i u Was odezwały się geny starszego pokolenia.

@ola-ska i jak tu nie wierzyć w magię świąt.Działa.:)

@GoJ ja wcześniej miałam częste wizyty. Od prenatalnego w 12 tyg. to co miesiąc, czyli w 16tyg. i teraz 21tyg. będzie.

reklama
No Happy to naprawdę się a czekaliście!
Super ze się udało
A w jakim wieku jesteście z mężem?

Ja Ok 1,5 roku czekania, pierwszy był błyskawicznie- postanowiliśmy się starać i okazało się ze jestem w ciąży wiec super, No bez spiny. Potem długo nie byłam gotowa na kolejne i jak dojrzałam to przestało wychodzić... ;) już traciłam nadzieje, na wiosnę mieliśmy przyjść do lekarza z mężem by zacząć szukać przyczyn bo ja już jesienią miałam dola
Ale lekarz mnie wyciszył i dzięki niemu czekaliśmy do wiosny z luzem w głowie
No i na święta tez miałam takie życzenie :) No i w styczniu jak zobaczyłam kreski to uwierzyć Noe mogłam! Oszalałam z radości!
Ja 33, małż dwa lata starszy. :) wiek nie ma znaczenia. Ciagle czuje sie mloda i piękna[emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry