reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
My staraliśmy się 3 miesiące, później przestalam sie stresowac i od razu zaszłam nie ukrywam że byłam w mega szoku że to już tak szybko a dawalam sobie co najmniej pół roku . Mąż wycelowal na córeczkę ale teraz to dla mnie najważniejsze żeby była zdrowa .:happy2:

Dla mnie ta trzecia ciąża to w ogole totalne zaskoczenie ;P wystarczyl jeden raz, ze czlowiek sie nie zabezpieczył:p ale w sumie o żadne sie nie staraliśmy, ze musimy miec, totalnie na luzie, bez spinek czy juz czy nie. :D

U nas było to co już się nie zabezpieczamy i staramy się o dzidzię:-) tylko też nie przypuszczałam, że za pierwszym razem 2 tygodnie od tej rozmowy się uda :D i też za bardzo nie wiedziałam kiedy owulacja, kiedy płodne , bo u mnie długie cykle dzięki tarczycy :/ ale poczułam, że to ten dzień :-) mój potem powiedział, że czuje, że jest :D może to dziwne, ale ja na wieczór poczułam też takie jakby bąbelki i tez o tym pomyślałam :) ale i tak był mega szok jak zobaczyłam dwie kreski :D

reklama
Do góry