@GoJ, a co do glukozy pitnej...ble...mam takie samo nastawienie, a ta cytrynowa nie jest lepsza...eee w sensie mniej obrzydliwa? Bo ja nie próbowałam żadnej.
@RooibosGirl no to w zasadzie miałaś herbatę 2w1 - barista pierwyj sort.
Na mojego jeszcze nie przeszły ciążowe wirusy. Jeszcze się broni.
Ja próbowałam spać na tym lewym boku, ale mi to tak nie idzie. Jak staram się sumiennie przestrzegać regulaminu to się kręcę, wiercę, mało jaja nie zniosę, niewyspana wstaję, więc odpuściłam trochę i jak mi nie jest wygodnie na lewym to się przekręcę na plecy albo na prawy.
Też myślałam o tej poduszce, nawet wybrałam i jest w koszyku w allegro, ale nie wiem czy jej w nocy, zwłaszcza jak będzie cieplej bym nie zepchnęła z łóżka, chociaż z drugiej strony kołdrę lubię sobie zwinąć i na niej spać.
Miłego podglądania maluszka.
@Bajdelka35 , fajny bunio, dobrze jest.
Niektóre kobietki śpią na brzuchu, dopóki im nie przeszkadza. Ja spałam zawsze na takim półbrzuchu, a że się okropnie bałam po moich historiach (powiedzmy szczerze - wszystkiego), więc się bardzo szybko przestawiłam. Ale to była moja ulubiona pozycja nocna.
@majapszczolka242 to może kliknę i kupię. A nie jest Ci za ciepło, jak się tak tym rogalem otoczysz?
Bo ja tego właśnie nie lubię. Raczej w sypialni mam miły chłodek i jakby mnie coś wszędzie podgrzewało to chyba bym nie dała rady.
@Olka.fasolka to i u mnie w 12 na prenatalnych strasznie się popisywało dziecię jakie to ono wysportowane i lekarz nieźle tam się nastękał zanim parametry połapał. Ale już na kolejnym USG to w ogóle inna bajka. Się tak wyciągnęła elegancko, że nie sposób było namierzyć płci. Takie to charakterki w brzuchach siedzą.
@dareczka1994 a dużo tego słodkiego trzeba wchłonąć, bo ja ogólnie na wizyty to chodzę z takim ściśniętym żołądkiem, że za wiela tam panie nie wejdzie.