18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podnoszę! Ja mam twarz cała w ropnych krostkach :/Dziewczyny może któraś z was wie jak radzić sobie z problemami skórnymi w ciąży bo ja już nie mam sił
Ja znalazłam taki, gdzie się wpisuje datę zapłodnienia i dokładną datę urodzenia. A z datą zapłodnienia to problem jest, nie wiem kiedy dokładnie to się wydarzylo? Obstawiam 30 i 31.12 I wychodzi dziewczynka, albo 2 i 6.01 I wychodzi chłopak 50:50 jedno z tych na pewno będzie
A co do tego mojego bolu to nic już dzisiaj nie czuję przeszło mi całkiem, trochę mnie plecy bolą bo lezalam cały czas sprawie w łóżku przez dwa dni. Ale nadal się stresuje trochę czy wszystko jest dobrze, a wizytę mam dopiero 2 maja i to jeszcze bez USG. Zastanawiam się czy gdzieś nie poszukać może jakiegoś lekarza prywatnie który by mnie zbadał czy wszystko ok jest, bo do szpitala to mi się wydaje teraz jechać bez sensu, jak nic nie boli.
Może teraz będzie zdjęcie
Jak mówiłam mamie o tym spaniu na boku to stwierdziła, że jeśli nie śpi się na lewym boku to chyba jednak nie jest aż tak straszne, bo kiedy była ze mną w ciąży to spala jak chce byle zasnąć. Koleżanka mnie wyśmiała, że ja się w ogóle martwię o jakieś spanie na odpowiednim boku, bo jej wszystkie siostry (sama nie była w ciąży) mogły spać tylko w pozycji półsiedzącej.
Mi starczyło, że raz usłyszałam, że powinnam spac na lewym boku i to jest koniec, nieważne że mi tak niewygodnie, bede starała się spać właśnie tak skoro dziecko jest wtedy bezpieczniejsze.
W ogóle zaczynam podejrzewać się o to że przez nasze dość długie starania o dziecko będę mamą, ktora będzie strasznie nadopiekuńcza... Ciekawe czy będę popadać w przesadę i będę mamą-wariatką?
Patrzyłam na te poduszki dla kobiet w ciąży i jakoś nie widzę się w takim kokonie, korzystał ktoś z tego? Bo mam wrażenie że większość pozytywnych komentarzy jest fałszywą reklamą.
O, dziękuję za polecenie konkretnej poduszki Skoro u Ciebie się sprawdza to warto kupić taką samą jeśli się zdecydujęLink do: Motherhood, Poduszka - kojec dla kobiet w ciąży, Niebieskie gałązki
Taka mam tylko inny kolor