reklama
ivvonka
Fanka BB :)
@Maura89, ja mam galerię i sklepy po drodze na trasie lekarz-praca-dom i zawsze mam lekki dylemat, bo po wizycie zanoszę zwolnienie do przedszkola. Raz udało mi się skitrać torby w szatni, zanim doszłam do gabinetu dyrektorki, ale drugim razem niestety mnie dopadła przy wejściu i nie miałam szans. Zabrała mi torby, zważyła w rękach i opierniczyła po całości...znaczy się mnie opierniczyła, nie torby.
@ola-ska, też poczytam, bom zielona w tej materii.
@ola-ska, też poczytam, bom zielona w tej materii.
majapszczolka242
Dziewczyny ale się rozpisujecie! Czytam na bieżąco ale jakoś mało czasu na pisanie
Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę spokojnych ciąż
Mnie powoli zaczynają boleć biodra... To samo było w pierwszej ciąży. Co najlepsze najbardziej bolą po spaniu czy leżeniu. Wniosek nasuwa się jeden ;P ruszyć cztery litery
No i chyba w tym tygodniu zaczynam chodzić na basen. Chciałabym co najmniej 2x w tyg. W pierwszej ciąży basen bardzo mi pomagał i chodziłam do 9 miesiąca. Mimo przerażenia w oczach niektórych osób basenie
Mnie powoli zaczynają boleć biodra... To samo było w pierwszej ciąży. Co najlepsze najbardziej bolą po spaniu czy leżeniu. Wniosek nasuwa się jeden ;P ruszyć cztery litery
No i chyba w tym tygodniu zaczynam chodzić na basen. Chciałabym co najmniej 2x w tyg. W pierwszej ciąży basen bardzo mi pomagał i chodziłam do 9 miesiąca. Mimo przerażenia w oczach niektórych osób basenie
kasiaczek89pl
wiecie co powiem Wam ze niby nie mam brzuszka az takiego ale mam problem z depilacja tam...
No ja tez a brzuch mały jeszcze
kasiaczek89pl
To nie tylko ja mam wątpliwości czy fryzura odpowiednio... hehe wymodelowana. Oj, będą lusterka szły w ruch. Tylko patrzeć.
No pod koniec to albo chłopa zagonić albo lusterko. Mój mówi ze on nie fryzjerka i nie ma szans na to wiec lustereczko powiedz przecie ... [emoji23][emoji23][emoji23]
Mnie coraz bardziej boli kość zadnia plus pachwiny i łono czasem ledwo mi się poruszać.Dziewczyny ale się rozpisujecie! Czytam na bieżąco ale jakoś mało czasu na pisanie
G
gosc 15
Gość
ja ostatnio dostalam zlota rade. Te więzadła daja mi w kosc strasznie. Znajoma mi pisze ze to wszystko ze nie cwicze i jakbym zaczela to nie mialabym problemu wystarczy chciec...szlag mnie trafil kazalam sobie jej dobre rady schować w kieszeń. dobrze wie ze od poczatku mialam po gorke i zakaz od lekarza na seks i ćwiczenia jakiekolwiek. Ale najlepiej powiedziec jakby mi sie chcialo to bym nie miala z tym problemu
kasiaczek89pl
Opowiedzcie coś o detektorach.
9 lat temu jakoś o tym nie słyszałam.
Do czego służy poza tym ze jak zakładam- wykrywa dzidzie, ale co dokładnie, jak to działa i ile to kosztuje ?
Jeżeli chodzi o detektor tętna to żeby posłuchać serduszka dzidzi przez brzuch. Przykłada się do brzucha a w słuchawkach słyszy. Trzeba oliwkę lub żel do usg. Można nagrywać itd. Zależy od modelu. Ja kupiłam na pchlim targu działający za 20 zł ale pewnie kosztują koło dwóch stow
G
gosc 15
Gość
No pod koniec to albo chłopa zagonić albo lusterko. Mój mówi ze on nie fryzjerka i nie ma szans na to wiec lustereczko powiedz przecie ... [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie tez bedzie lustereczko powiedz przecie... moj to nie wezmie nie pomoze mi, jeszcze by mnie ze strachu i nerwów zacial xD
reklama
kasiaczek89pl
Ja przed wizyta mam w planach isc do rossmana. Tylko teraz jak pojde przed to sie lekarz za glowe zlapie jak mnie zobaczy z siatami a po to mi sie nie chce zbytnio. A nie jade autem tylko busem
To mówisz ze konkretne zakupy się szykują