reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja o 17:00 mam ginekologa ale to bez USG. Połówkowe dopiero 5 maja. Nadal nie wiemy co tam rośnie ale kopie ładnie, szczególnie dziś daje czadu, wczoraj pewnie (nie wiem czemu korci mnie napisać jej) było za gorąco. W ogóle o dziecku w brzuchu z automatu mówię ona, a za chwile poprawiam się i dodaję albo on.

reklama
@GoJ a ja mówiłam odwrotnie: on, poprawiałam na ono, a wyszła ona.:)

@dareczka1994 jeszcze troszkę. A już wiesz, kto mieszka w brzuszku?
Mój mąż mówi on w sensie człowiek zamieszkujący brzuch :) ale poprawia się na ona... Tylko u Nas jest presja na dziewczynkę. I Jak tak czytam Was, to ONO nawet rusza się na dziewczynkę. Chłopców czułam w brzuchu wcześniej i mocniej niż to co teraz tam rośnie (mimo, że z definicji powinnam wcześniej czuć) No i w ogóle ta ciąża praktycznie nie ma nic co było w poprzednich choć każda jest inna ta wyjątkowo, ale to może być ze względu na wiek...

No to ja wiem tu bedzie wrecz joga dla zaawansowanych:D przy pierwszym synu zadowolona poszlam na wizyte , potem palilam buraka bo okazalo sie ze w sumie to polowa mi zostala, której niebzauwazylam no bo jak skoro brzuch zaslania xD
Bo to taka moda :) mam fryzurę na cebulę czyli raczej na to co mi wzroku styknie :D

Ja przed wizyta mam w planach isc do rossmana. Tylko teraz jak pojde przed to sie lekarz za glowe zlapie jak mnie zobaczy z siatami:D a po to mi sie nie chce zbytnio. A nie jade autem tylko busem :p

reklama
Do góry