reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja jak na razie tylko +1kg, ale za to wydaje mi się, że brzuch mam wielki :p
Nie wiem czy to kwestia tego, że przed ciążą ćwiczyłam i zawsze miałam płaski brzuch i teraz wystająca piłka to dla mnie nowość, czy serio jest duży.
Niby to już końcówka 4 miesiąca i ma prawo rosnąć, ale zawsze wydawało mi się, że będę z tych malutkich brzuszków :D
Zobacz media 718868co myślicie? :ninja2: jak się najem, to rodzina dopytuje czy to na pewno nie bliźniaki haha
Po wczorajszej wizycie wiem, że młody waży 172g więc wszystko w normie
Ja mam chyba większy

reklama
A od rana masz taki brzuch ( bardzo ładny )

Bo ja jak wstaje nie mam nic, a wieczorem przed snem to jakby mi ktoś kilka dzieci do brzucha dołożył, taki duży :)
Też tak mam tylko że rano mam trochę a nie nic, nawet się w spodnie normalnie mieszczę, a w ciągu dnia pojedzeniu już mi ciasno, wieczorem to się jak wieloryb czuje :D

reklama
Bylam wczoraj na sorze, bo ciśnienie mialam wysokie i brzuch mnie bolał drugi dzień , ale jak pielęgniarka zmierzyla to bylo az 188/104 .Wszystkie bole nagle zniknęły, Lekarz zbadal dzidziusia, usłyszałam bicie serduszka- muzyka dla moich uszu, od razu się uspokoilam i mnie puścił do domu. Czulam się troche jak idiotka,która spanikowala niepotrzebnie, ale lepiej dmuchać na zimne

Do góry