reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może bierz magnez?Też mam jutro wizytę. Będę trzymać kciuki :*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
To koniecznie daj znać jak było:-)
Magnez na skurcze na 100 % zadziała. Ja biorę od początku ciazy z tego co pamiętam to 50 dziennie i nie wiem co to skurcze A wcześniej przeciągnąć się nie mogłam.

reklama
Cześć moje drogie Dla tych co mają wizyty lekarskie powodzenia i trzymam kciuki za dobre wieści kurde u mnie 16yc i czuję się jak balonik wzdeta spodnie mam jeszcze swoje bez pasa ale żołądek mi wypaliło i ciekawe czy tak ma być? Przecież macica od dołu się powiększa jak się macam to jakoś do pępka sięga a mi normalnie wywalilo żołądek!!! Też tak macie??? Coś mi się wydaje że niedługo sąsiedzi się dowiedzą w czym rzecz a chciałam jeszcze te radosna nowinę zachować dla siebie..... Waga narazie ok 1kg do przodu ale jeść mi się chce, nie dobrze..... Piersi nadal bolą, no i myślałam ostatnio ze czuje ruchy ale chyba jednak to nie to szkoda..... Oczywiście pogoda dopisuje...

Hej, witam się po raz pierwszy :)
To moja pierwsza ciąża, termin mam na 21 września :)
Przedstawiam Wam, najprawdopodobniej mojego Małego Mężczyznę (tak przynajmniej przewidywał doktor na prenatalnych w 12 tygodniu). Imię jeszcze nie wybrane, cały czas myślimy i spieramy się z mężem ;p

Mam pytanie, czy któraś z Was ma może tak, że przy leżeniu przy zmianie pozycji na plecy macica tak jakby spina się i jest mocno widoczna, wybrzusza się? Mi przez ostatnie 2 tygodnie zdarzyło się już kilka razy, nic nie boli, ale taki trochę dyskomfort w brzuchu się pojawia. Wiem, że pozycja na plecach nie jest najlepsza, ale czasem potrzebuje chwili na plecach, kiedy oba boki już mam "wyleżane" :p
Na pewno zapytam o to moją doktor na wizycie w czwartek.

Tymczasem ściskam i życzę dużo zdrówka wszystkim :)

No właśnie nie. Niby nie jest to takie ważne ale tak mnie ciekawość zjada hhahah. Mam nadzieję że się jutro dowiem. A jak u Ciebie?
Haha no ja właśnie też nie znam, bo ostatnio nóżki miało przygięte pod pupą i też mam cichą nadzieję, że jutro się dowiem, bo umieram z ciekawości

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry