b_dob
Fanka BB :)
Niika dzięki za odpowiedź w temacie wapna. Tak mi się wydawało, że w ciąży można tylko wiem, ze nie należy przesadzać z ilością u nas też piękny dzień się zapowiada. Ja od rana bez kataru więc zapewne już coś pyli i pobyt na świeżym powietrzu spowodował katar. Co do skurczy to ja mam czasami taki nagłe 1-3 skurcze, że aż się zginam prawie w pół ale przechodzi samoistnie na szczęście. Lekarka mówiła, że jak nie są częste i nie ma innych symptomów to bez paniki. Taki chyba mój urok, że na początku jak nie było objawów to panika czy wszystko ok z dzidzią a teraz jak zakłuje lub zaboli to też panika, że może coś nie tak...za kobietą w ciąży nie nadążysz....
Chciałabym czuć już ruchy to byłabym spokojniejsza trochę ale chyba jeszcze za wcześnie, przy córce poczułam w 18+5 dni więc myślę że jeszcze z dwa tygodnie i coś poczuję od jutra zaplanowałam prace w ogrodzie, poziomki już posadzone w doniczkach rosną w domu i czekają na transport na zewnątrz, przede mną zielenina no i muszę pomyśleć o truskawkach jestem początkująca w sprawach sadzenia więc nie liczę na wielkie zbiory
Goj trzymam kciuki za szybkie gojenie się dziąsła, obyś nie cierpiała zbyt długo.
Miłego dnia dla Wszystkich.
Chciałabym czuć już ruchy to byłabym spokojniejsza trochę ale chyba jeszcze za wcześnie, przy córce poczułam w 18+5 dni więc myślę że jeszcze z dwa tygodnie i coś poczuję od jutra zaplanowałam prace w ogrodzie, poziomki już posadzone w doniczkach rosną w domu i czekają na transport na zewnątrz, przede mną zielenina no i muszę pomyśleć o truskawkach jestem początkująca w sprawach sadzenia więc nie liczę na wielkie zbiory
Goj trzymam kciuki za szybkie gojenie się dziąsła, obyś nie cierpiała zbyt długo.
Miłego dnia dla Wszystkich.