reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Że powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/

Oj mnie tez denerwują takie komentarze, tez dopiero wróciłam do wagi sprzed ciąży, czyli +2 kg. Nie mam żadnych zachcianek, mdłości tez nie, ale jakoś nie chce mi się jeść. Czasami chce, ale nie jakieś mega porcje.

hchy9n73v9t77mk2.png

A powiedzcie mi, bo mnie to zaintrygowało z tymi masażami na rozstępy. Regularnie tzn jak często ? Bo ja smaruje brzuch co wieczór przed snem i jestem taka dumna ze mi się udaje ( bo nie cierpię się balsamowac i być taka klejąca ) ale chyba któraś pisała, że raz dziennie to mało i się zdolowalam :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry