Czyli jakich?To widzę że nie tylko ja tak mam. To dobrze bo trochę się zaczęłam martwić. Szczególnie po świątecznych komentarzach mamy i tesciowej
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli jakich?To widzę że nie tylko ja tak mam. To dobrze bo trochę się zaczęłam martwić. Szczególnie po świątecznych komentarzach mamy i tesciowej
Że powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/Czyli jakich?
Że powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/
Za dziesięcioro możeŻe powinnam jeść. Że dziecko musi rosnąć. Żeby jeść za dwoje i takie różne inne. A ja jeszcze z jedzeniem się nie zaprzyjaźniłam tak do końca. Na niektóre rzeczy nadal mnie mdli :/
Witaj w klubie ja czułam się na Antosia A raczej będzie Zosia.@anja93 czułam się na Stasia , a okazało się, ze będzie Helenka <3
Nie jedyna, ja też się jeszcze wstrzymuje od zakupówJa wiem z bad Nifty, ze chlopak, ale jeszcze nic nie kupilam. Chyba jako jedyna
Nie mam tez pojecia jaki wozek, etc. Poki co tylko na ulicy patrze jakie wozki maja mamuski