Chyba chłopcy. :-)Hej, dawno mnie tu nie bylo.. Chcialam tylko poinformowac ze do grona dzieciaczkow z wrzesnia 2018 dołacza moj SYNEK. w poniedzialek poznalam plec. cieszymy sie z mezem baaaardzo
To ktora plec narazie wygrywa??
Pozdrowienia dla mamusiek
reklama
No my nie wiemy ale może i dobrze...Ostatnio ktoś pisał ze dużo chłopców , część jeszcze nie wie napewno
A mnie właśnie zavzyna boleć... boszszszszsz ileż to się człowiek namęczy nim świętym zostanie.Moje dzieci zawsze ledwie wyjdą od dentysty to umierają z głodu a o lodach to mi nie mow bo mnie już naszło
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A mnie właśnie zavzyna boleć... boszszszszsz ileż to się człowiek namęczy nim świętym zostanie.
[emoji53] no dokładnie. A ten Apap to wogole pomaga Ci ? Bo niektórym nie z tego co słyszałam
Tak. Ja w ogóle rzadko biorę leki p.bólowe zazwyczaj dzielnie znoszę ból. Także Apap na mnie działa lepiej niż ibuprofeny. Ale to chyba generyczne bo moi synowie też tylko na paracetamol reagują. Choć nie wiem co jest w apapie.[emoji53] no dokładnie. A ten Apap to wogole pomaga Ci ? Bo niektórym nie z tego co słyszałam
Póki co krwawie jak zazynane prosie.... a widok krwi przyprawia mnie o zawroty głowy i to dla mnie gorsze niż ból....
U
użytkownik 180176
Gość
Dziewczyny jutro zaczynam 19 tydzień. Jak się czujecie ?
Ja totalnie opadlam z sił. Nie dla mnie długie spacery. Co chwilę muszę odpoczywać. Miałam bóle podbrzusza i lekarz póki co nic nie widzi i dostalam No spe na wyciszenie. Mówił,ze się przemeczylam przed świętami. Faktycznie jest już tak ,ze nie jestem w stanie zrobić 1/20 tego co przed ciążą.
Jak wy przechodzicie ciaze?
Ja totalnie opadlam z sił. Nie dla mnie długie spacery. Co chwilę muszę odpoczywać. Miałam bóle podbrzusza i lekarz póki co nic nie widzi i dostalam No spe na wyciszenie. Mówił,ze się przemeczylam przed świętami. Faktycznie jest już tak ,ze nie jestem w stanie zrobić 1/20 tego co przed ciążą.
anja93
@martabunia ja tez troche opadlan z sil ale to zawsze tak mam na zmiane pogody :-) ogolnie moja ciaza caly czas przebiegala bezobjawowo, dalej jedyną oznaka ciazy y mnie jest brak @ i tylko tyle, mdlosci dla mnie w ogle nie istnialy. Akurat co do tego jestem zadowolona, myslalam ze bedzie gorzej. A ja zaczelam 19 tydzien dzis :-) na ktorego masz termin?
Ja też się szybciej męczę. Wolniej poruszam..Dziewczyny jutro zaczynam 19 tydzień. Jak się czujecie ?
. Ja 18 wg App czyli 17+1
reklama
Annmuśka
Współczuję jak pomyślę o dentyście to mi ciarki przechodząJuż po. wycięli mi w cholerę dziąsła. Zgorzel się zrobiła bo pod dziąsło jakieś jedzenie się dostawało. Zęba nie wyrwą przed porodem bo nie mogą RTG robić i boją się ryzyka. Teraz ze cztery dni ma boleć i goić się. Póki comam zdrętwiałą buzię. Ale czasami zarywa mnie... Mam dwie płukanki antybakteryjne. I apap... tyle. Ech.