reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja mam wrażenie ze mam kilka pęcherzy. Robię siku, wychodzę z łazienki i po sekundzie do niej wracam i znów sikam. Najgorzej przed snem bo potrafię tak kilka razy, po czyn jak nie zasnę szybko, to wszystko się powtarza :(:(
A potem mam sny, że chce siku i szykan toalety, ale w każdej jakby publicznej leżą kupy na podłodze i nie mogę się dostać do kabiny. I tak biegam i szukam i wszędzie te kupy. Boje się, że kiedyś znajdę czysty kibel i się zleje w łóżko :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja jak byłam w ciąży, to tak bardzo bolało mnie ucho że trafiłam do szpitala. W szpitalu robili mi okłady chyba z amoku lub czegoś alkoholowego, namaczali mi gaże przykładali do ucha i owijali bandażem. Nic nie pomagało, miałam inhalacje leki itd. pomogła mu dopiero punkcja zatok

oar8yx8d6a2llcco.png

Mogłam dziś pospać godzinę dłużej bo starszy ma na drugą lekcję a młodszy na 11 badanie ortooptyczne. Jelita mi furgoczą. Normalnie koncert jak nie wiem. Idę zaraz do wanny rozkoszować się ciszą póki jeszcze trwa.

Hi, dziewczyny! Pora sie ujawnic. Czytam was od dluzszego czasu. Wlasnie zaczynam 17tc. Termin mam na 4 wrzesnia. Mam juz synka lat 3. Nie mieszkam w Polsce. Przyjmniecie mnie do swojego grona?
Hej witaj o zostanie z nam, jak ja wam zazdroszczę że macie termin na początek września bo u mnie nadal 13tc z przodu

A ja wkoncu dla odmiany jestem wyspana mimo wstawania w nocy do córki z antybiotykiem to od razu zasnęłam☺️okna prawie umyte, zostały mi tylko dwa, ale takie największe u córek w pokoju dziś się za to nie zabieram bo sypie ten wstrętny śnieg...... Jadę dziś do mamy będzie robiła pierogi ruskie także obiad na dwa dni mam spokój ☺️miłego dnia

reklama
Do góry