reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zgage mialam raz jedyny i dziękuję za nia :)

A mleko czasem na Zgage nie dziala?:)
Podobno działa. Położna powiedziała że przyczyną zgagi o dziwo może być małe zadaszenie żołądka A nie za dużo kwasu. Pomagają kwaśne rzeczy. Ogórki kiszone A w szczególności sok, sok z cytryny, ocet jabłkowy. I serio ja wypróbowałam i działa. Herbatę z cytryną zawsze mam jak zaczyna coś piec to kilka łuków i przechodzi. A przed ciaza od kilku lat leki brałam bez nich nie szło wytrzymać. Tyle że wszystkie leki obniżają poziom kwasu co jeszcze bardziej podobno szkodzi.

Niby tak ale tak sobie to wbiłam do głowy, że mam teraz załamanie. Powinnam się cieszyć że wszystko w porzadku...
Mam tylko bardzo nisko ułożone łożysko i pytanie do Was czy widać Wasze brzuszki? Ja jak na 16 tydzień mógłabym ciążę ukrywać bo tak naprawę mało widać a dzidzia ma zaledwie 10cm
Ja za to końcówka 14 i brzuch duży ale to druga ciąża może przez to widać szybciej a dopiero w ŚWIĘTA chcemy powiedzieć rodzinie to mega się kamufluję

Kur....! Łzy jak grochy mi z oczu lecą i czuję się nieszczęśliwa. Jak ja mam dość siebie z tymi humorami!
Aaaaa. Jestem nieszczęśliwa...

Oj te humory ... chyba wszystkie to mamy

p19u3e3k367ah8zu.png

reklama
Dziewczyny a u mnie czas stanął w miejscu dopiero 13+1maskara tak dawno dowiedziałam się o ciąży a dopiero początek wlecze się strasznie, nic po mnie nie widać nic nie czuje oprócz bólu piersi i czasami wymiotów i mdłości nic a nic prenatalne powtórka dopiero 4kwietnia a gin 6kwietnia ciągle zżera mnie ciekawość czy rośnie czy wszystko ok itp

Do góry