Mmm ja zrazy z karkówki robie. Pycha.kazalam kupic mezowi szynkę wieprzowa...kupil... ale karkowe...macie jakis sprawdzony przepis zeby zrobic na obiad jutro?
reklama
Podobno działa. Położna powiedziała że przyczyną zgagi o dziwo może być małe zadaszenie żołądka A nie za dużo kwasu. Pomagają kwaśne rzeczy. Ogórki kiszone A w szczególności sok, sok z cytryny, ocet jabłkowy. I serio ja wypróbowałam i działa. Herbatę z cytryną zawsze mam jak zaczyna coś piec to kilka łuków i przechodzi. A przed ciaza od kilku lat leki brałam bez nich nie szło wytrzymać. Tyle że wszystkie leki obniżają poziom kwasu co jeszcze bardziej podobno szkodzi.Zgage mialam raz jedyny i dziękuję za nia
A mleko czasem na Zgage nie dziala?
AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Znajoma w zeszłym.roku miała 4 cc w odstępach 2-1.5 roku i wszystko OK także nie ma regułya w jakich odstępach czasu zachodziłaś w ciążę? lekarze nic nie mówili/straszyli? Bo ja będę teraz miała drugie cc, ale myślimy o jeszcze jednym dziecku. Oczywiście nie są to jeszcze sprecyzowane plany
Angelika89
ja biorę euthyrox 5x 112 i 2x 100, przed ciążą 75 na przemian z 50
AniaMamax3❤❤❤
Ja teraz byłam 13+3 i stwierdził że nic nie widzi pomiędzy nogami ale może jeszcze coś urośnie...pewnie będzie 2 dziewczynkaA znacie juz plec bobaskow? Jak tak to w ktorym tyg lekarz juz Wam powiedzial?
AniaMamax3❤❤❤
Kupujecie już jakieś rzeczy dla dzidziusia? Bo ja jeszcze nic nie zaczelam, myślę że mam czas ale nie wiem w sumie może pora zacząć się powoli rozglądać?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Póki co nie...może w okolicach wakacji
AniaMamax3❤❤❤
Ja za to końcówka 14 i brzuch duży ale to druga ciąża może przez to widać szybciej a dopiero w ŚWIĘTA chcemy powiedzieć rodzinie to mega się kamuflujęNiby tak ale tak sobie to wbiłam do głowy, że mam teraz załamanie. Powinnam się cieszyć że wszystko w porzadku...
Mam tylko bardzo nisko ułożone łożysko i pytanie do Was czy widać Wasze brzuszki? Ja jak na 16 tydzień mógłabym ciążę ukrywać bo tak naprawę mało widać a dzidzia ma zaledwie 10cm
kasiaczek89pl
Kur....! Łzy jak grochy mi z oczu lecą i czuję się nieszczęśliwa. Jak ja mam dość siebie z tymi humorami!
Aaaaa. Jestem nieszczęśliwa...
Oj te humory ... chyba wszystkie to mamy
kasiaczek89pl
Hej.
U mnie noc koszmarna. Spalam wrecz w łazience, nie opłacało mi sie z niej wychodzić...chce mi sie płakać ;(
Współczuje. Może coś Ci zaszkodziło ? Dbaj żeby sie nie odwodnić i odpocząć jak sie uda chwila spokoju
reklama
18grudzien
Dziewczyny a u mnie czas stanął w miejscu dopiero 13+1maskara tak dawno dowiedziałam się o ciąży a dopiero początek wlecze się strasznie, nic po mnie nie widać nic nie czuje oprócz bólu piersi i czasami wymiotów i mdłości nic a nic prenatalne powtórka dopiero 4kwietnia a gin 6kwietnia ciągle zżera mnie ciekawość czy rośnie czy wszystko ok itp