reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Najlepsza zwykła oliwka dziecięca :)

Będzie dobrze, :) Nie mogę się już doczekać Twojej wizyty )
A ponoć najlepsze jak mi moja pierwsza najlepsza ginekolog mówiła jedz dużo czerwonego mięsa i jadłam i niczym się nie smarowalam i ani jednego rozstępu i skóra jędrna do teraz :) ale nie wiadomo co będzie po tej ciąży wiek już nie ten...

reklama
W piątek mam jeszcze prywatnie wizytę u mojego ginekologa ale to tylko formalność od ostatniego badania minęło 2 tyg wiec juz powinnam serduszko widzieć.
Fajnie było być z wami nawet jeśli tak krótko.

Nimitti bardzo mi przykro:( :( :( Też jakoś się do Ciebie przywiązałam, mam nadzieję że maleństwo niedługo się pojawi.

Wonderful, Kola za Was również mocno trzymam kciuki!

aga0411
Lepiej napewno dla mojego zdrowia bo praca okropnie ciężka a mdłości mnie wykańczaja i tak myślałam o chorobowym tylko ja tu w NL więc praca przez agencję i znajomych ehhh tu człowiek sam jak palec znajomi to są jak wódkę chcą pić a ja akurat abstynent przed ciąża też ;)

Wonderful, Kola, Nimiti o rany, co za dzień czarnych wieści, przykro mi, ja mam jeszcze cień nadziei

Ja za tydzień w poniedziałek mam pierwsze usg, chyba jajko zniosę do tego czasu

aga0411
Lepiej napewno dla mojego zdrowia bo praca okropnie ciężka a mdłości mnie wykańczaja i tak myślałam o chorobowym tylko ja tu w NL więc praca przez agencję i znajomych ehhh tu człowiek sam jak palec znajomi to są jak wódkę chcą pić a ja akurat abstynent przed ciąża też ;)
Jakie to prawdziwe :(

...

reklama
Wonderful, Nimiti, Kola bardzo mi przykro[emoji20] takie wiesci nie sa fajne rowniez dla nas, bo my przezywamy to wszystko razem z wami.

f2w3yx8d8eesu797.png

Do góry