NeSSi
Moderatorka
?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
?
Nimitii .I ja się z wami pożegnam. Nie mam zarodka jest tylko pęcherzyk. Te moje poranne bóle jednak dobrze inrepretowalam organizm się szykuje do poronienia.
Powodzenia i spokojnych 8 m!
Przykro mi bardzo ;(((I ja się z wami pożegnam. Nie mam zarodka jest tylko pęcherzyk. Te moje poranne bóle jednak dobrze inrepretowalam organizm się szykuje do poronienia.
Kola ja byłam w 7t1d na usg i wtedy widziałam zarodek dopiero jak bylam 6t3d to lekarka mimo dużego przybliżenia też nic nie znalazła. A wydawało mi się ze ciąża nie może być młodsza bo 11.12 stosunek a 23 i 24.12 pozytywny test.U mnie też nie dobrze :-( Niestety na ten moment pęcherzyk jest pusty, kolejną wizytę mam za tydzień, dostałam na wszelki wypadek dupka, lekarka mówiła że jeszcze może się to zmieni ale nie sądzę. Wiem kiedy miałam owulację. Na razie nutę będę się pojawiać, jeżeli jakimś cudem wszystko będzie dobrze to wrócę.
Trzymajcie się.
Tak już dzwoniłam do księgowej i pójdę chyba od poniedziałku, sama tego nie ogarnę bo tu pracuje przez agencjeAnia g auto też rozwalone?
Paulaq o kurcze i co idziesz na zwolnienie
Kola o kurcze współczuję miałam tak W trzeciej ciąży
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja gdzieś czytałam że nie polecany jest BioOil w pierwszym trymestrze za to super działa na rozstępy itp. naturalny olejek migdałowy@anna2101 bardzo ładny przyrost bety gratuluję
Dziewczyny, któraś z Was pytała o kosmetyki na rozstępy. Kilka dni temu wczytałam się w jednego bloga, na którym analizują składy chemiczne kosmetyków. Zdziwiłam się bardzo, że Mustela, ciesząca sie taką renomą wśród mam ma taki kiepski skład chemiczny! W zasadzie z tej firmy to tylko olejek przeciw rostepom sie nadawał.
Dla zainteresowanych: Link do: Sroka o....: Analiza: Mustela Maternite
Całkiem przyzwoite i bezpieczne składy ma: Ziaja krem do ciała MAMMA MIA przeciwko rozstępom, DZIDZIUŚ dla mamy hipoalergiczny balsam przeciw rozstępom, BABYDREAM fur mama krem do masażu (Z Rossmanna), BABYDREAM dla mam mleczko do ciała dla kobiet w ciązy (też Rossmann).
Może się komuś przyda
Boże tak mi przykro......I ja się z wami pożegnam. Nie mam zarodka jest tylko pęcherzyk. Te moje poranne bóle jednak dobrze inrepretowalam organizm się szykuje do poronienia.