reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U mnie krwotok tez prawdopodobnie był spowodowany pęknięciem wielkiego krwiaka. Polezalam trochę, odpoczelam i druga część ciąży była już z górki :)
Codziennie po 3 km chodziłam, meble przesuwalam, ogródek pielilam:))

Mam nadzieje... Mam lezec, brac dupka i wstawac tylko na siku.... Nawet siku boje sie isc :(
Ja miałam trauma przez 3 tygodnie, każda wizyta w toalecie to był koszmar... nie wychodziłam nawet do sklepu.
Ale wiesz co po tych trzech tygodniach zaczęłam robić sobie coraz dłuższe spacery aż w końcu się przełamałam i zapomniałam :)

Dziewczyny ile mi czytania zaserwowałyście [emoji5]

Ja w końcu podpisałam umowę, więc jutro spokojniejsza pójdę do lekarza... (Madzia ja mam wizytę o 17)

Emzilka 3mam za Cb kciuki, żeby wszystko było ok. [emoji8]

Witam nowe dziewczyny!!!

I dobranoc wszystkim

eiktrjjge03lkilf.png

reklama
Hej dziewczyny, tak strasznie się stresuje, bo mam dzis wizyte u ginekologa, a to będzie w sumie moja 3 w życiu.. Jeszcze bardziej sie stresuje tym, że bede musiała o tym powiedzieć swoim rodzicom. Eh mam dopiero 19 lat i juz sobie wyobrazam ten krzyk i zawiedzione miny i pytania jak to sie stalo, no stalo sie przeciez zadna antykoncepcja nie działa w 100%, trzęsą mi sie od rana ręce z nerwów :(

Do góry