reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
jagus_87 życzę jej zdrowia u nas przeszło ale w środę do przedszkola wiec zobaczymy jak długo. ..

Lilika ja mam AZS od dziecka ale nic nie biorę.

ZOOska co u ciebie jak się czujesz ?

Elianna my mamy juz imiona dla syna miałam już od dawna Maximilian a mąż wymyślił niedawno dla córki Iga.

reklama
Ja dzis znow od rana takie mdlosci ze mi aż łzy z oczu wycisnęły. Do kosciola M z corka pojechali tylko..
straszne są te poranki, pozniej w ciagu dnia jest naprawdę super, zapachy mnie juz tak nie drażnią strasznie, apetyt mam w miarę, zmęczenie dopada wczesniej, ale to nic w porównaniu z tym co jest rano. Naprawdę liczę ze to minie niedługo, dzis mam 9+3..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny współczuję Wam z tymi mdłościami.

Co do imion dla dziewczynki już mamy wybrane, co do chłopca to z Ł. mamy kompletnie inny gusty więc póki co nie dyskutujemy:) Zakupy to tez dla mnie temat odległy, póki nie znam płci i nie jestem w okolicy 20 tygodnia to odpuszczam:)

Zakupy to w ogóle inna bajka. Ostatnio lekarka cały czas mi mówiła, że raczej będzie chłopczyk, a tu drugie badanie prenatalne i... dziewczynka :D Także przed poznaniem plci nie kupię dosłownie nic
:)) Dobrze, że ostatnio mąż miał więcej rozumu i wlaściwie dzieki niemu poczekaliśmy jeszcze tydzień do b. prenatalnych bo by moja Oleńka miała wszystko niebieskie :D tzn. kocyki i inne gadżety, kilka ubranek :))

reklama
@ala-84 czyli jakieś plany są :) Ja naprawdę nie mam pomysłu, nie chcę brać pierwszego lepszego albo z kalendarza..... może jeszcze coś wymyślę, mam czas... Chociaż ostatnio w drugim trymestrze dziecko chyba wyżarło mi mózg! Nie mogłam się na niczym skupić, przypomnieć sobie wielu słów, odkladałam rzeczy w dziwne miejsca itp. z myśleniem też miałam problem :D A najgorzej było w sklepie..... na nic nie mogłam się zdecydować, bo wszystkiego było za duzo....

Do góry