reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
jagus_87 życzę jej zdrowia u nas przeszło ale w środę do przedszkola wiec zobaczymy jak długo. ..

Lilika ja mam AZS od dziecka ale nic nie biorę.

ZOOska co u ciebie jak się czujesz ?

Elianna my mamy juz imiona dla syna miałam już od dawna Maximilian a mąż wymyślił niedawno dla córki Iga.

reklama
Ja dzis znow od rana takie mdlosci ze mi aż łzy z oczu wycisnęły. Do kosciola M z corka pojechali tylko..
straszne są te poranki, pozniej w ciagu dnia jest naprawdę super, zapachy mnie juz tak nie drażnią strasznie, apetyt mam w miarę, zmęczenie dopada wczesniej, ale to nic w porównaniu z tym co jest rano. Naprawdę liczę ze to minie niedługo, dzis mam 9+3..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny współczuję Wam z tymi mdłościami.

Co do imion dla dziewczynki już mamy wybrane, co do chłopca to z Ł. mamy kompletnie inny gusty więc póki co nie dyskutujemy:) Zakupy to tez dla mnie temat odległy, póki nie znam płci i nie jestem w okolicy 20 tygodnia to odpuszczam:)

Zakupy to w ogóle inna bajka. Ostatnio lekarka cały czas mi mówiła, że raczej będzie chłopczyk, a tu drugie badanie prenatalne i... dziewczynka :D Także przed poznaniem plci nie kupię dosłownie nic
:)) Dobrze, że ostatnio mąż miał więcej rozumu i wlaściwie dzieki niemu poczekaliśmy jeszcze tydzień do b. prenatalnych bo by moja Oleńka miała wszystko niebieskie :D tzn. kocyki i inne gadżety, kilka ubranek :))

reklama
@ala-84 czyli jakieś plany są :) Ja naprawdę nie mam pomysłu, nie chcę brać pierwszego lepszego albo z kalendarza..... może jeszcze coś wymyślę, mam czas... Chociaż ostatnio w drugim trymestrze dziecko chyba wyżarło mi mózg! Nie mogłam się na niczym skupić, przypomnieć sobie wielu słów, odkladałam rzeczy w dziwne miejsca itp. z myśleniem też miałam problem :D A najgorzej było w sklepie..... na nic nie mogłam się zdecydować, bo wszystkiego było za duzo....

Do góry