reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry - dziś chyba mogę powiedzieć że coś mnie mdli, więc dobry znak.
Noc miałam masakryczną - poszliśmy spać o 22, a od północy do 3 córcia się męczyła najpierw z kaszlem, potem z katarem. Kurczę, najchętniej już dziś bym z nią została ale muszę parę spraw pokończyć w pracy i przekazać innym bo chyba by mnie zeżarli... Za to jutro nie idę na bank. Miłego dnia :)

reklama
Ja też już zwarta i gotowa do pracy :)
Ale nie będę pisać, jak mi się chce a raczej nie chce ...Liczę, ze ten czas szybko zleci ...
Miłego dnia i do poczytania wieczorem :)

Hej hej :) wstałam i odliczam dni do wizyty :) u mnie już zero mdłości,tylko zapachy odrzucają,teraz węch mam lepszy niż mój pies :D

Hej, a ja się witam na bezrobociu, małą zaprowadziłam do przedszkola, wstąpiłam po świeże pieczywo i się teraz obżeram
W ogóle nie mam żadnych objawów, no może trochę tkliwe piersi i tylko trochę, aż dziwne
Jaguś, Nessi miłego dnia w pracy, oby szybko zleciał

Hej, a ja się witam na bezrobociu, małą zaprowadziłam do przedszkola, wstąpiłam po świeże pieczywo i się teraz obżeram
W ogóle nie mam żadnych objawów, no może trochę tkliwe piersi i tylko trochę, aż dziwne
Jaguś, Nessi miłego dnia w pracy, oby szybko zleciał
Eni koniecznie dopytaj co teraz z tym Twoim wypowiedzeniem bo coś mi się wydaje,że masz 14dni żeby ich powiadomić o ciazy...żeby nie bylo,że wszystko przejdzie Ci Koło nosa ...dopytaj jeszcze :)

Hej:)

Pracującym wytrwalosci w praxy zycze:)
Ja dzis totalnie bez energii.Wstalam godz temu i tak siedze i siedze..tyle rzeczy do zrobienia ze nie wiem za co sie zabrac..A jeszcze do miasta pozalatwiac sprawy. BUU

Eni ja poki co takie objawy jak Ty :)ja sie akurat ciesze :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam straszne zawroty głowy.... w święta na czworaka z kibelka do łóżka wracałam i trwalo to z 10 min... dzis znowu ze dwa razy karuzela mi si wlaczyla, jak szlam na siadanie i teraz do lazienki....

Ja mam straszne zawroty głowy.... w święta na czworaka z kibelka do łóżka wracałam i trwalo to z 10 min... dzis znowu ze dwa razy karuzela mi si wlaczyla, jak szlam na siadanie i teraz do lazienki....

Ooo, zupełnie o tym zapomniałam!
Ja mam tak prawie za każdym razem jak za szybko wstanę :/

reklama
A ja zero objawów ;o .
Oprócz piersi i częstego siku :(
Nasiliły się trochę plamienia :(
Póki krwi nie na to nie denerwuje się.

Zjadłam 4 jajka z majonezem [emoji14]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry