reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Lola pracusiu Ty w domu?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyobraźcie sobie, że byłam 3h w pracy, i więcej nie dałam rady, przyjechała mnie zmienić inna koleżanka mimo, że była w drugiej pracy do 14... I w ogóle dzwoniły teraz do mnie, że pozałatwiały mi wolne do niedz, żebym się wykurowała... Normalnie są cudowne!!!

eiktrjjge03lkilf.png

Ostatnia edycja:
reklama
Pestka witaj dasz rade

Gratuluje wizyt dobrze że same dobre wieści

Dorcia powodzenia

Cheebay ja jem

Patty ja też mam jazdy przeróżne Ale pije melise pierwsze co rano i mam w sumie wrażenie że już najgorsze mam za sobą

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, tez tak macie? :( ja przechodze chyba jakies zalamanie nerwowe. Wszystko mnie boli, glowa, brzuch, nie moge normalnie funkcjonowac. A musze chodzic do pracy, dawac corke do szkoly, gotowac tak jak kazda z was.. Ale czuje sie jakbym zaraz miala pasc na twarz i juz noe wstac. Ciagle mam lzy w oczach jak nikt nie widzi to leze i placze bez powodu. Wszyscy w okol mi mowia ciaza to taki piekny stan itd a ja w glebi duszy zaczynam sie zastanawiac czy to wszystko przetrwam... Boje sie o fasolke ze to na nia zle wplywa moje nerwy ale nic z tym nie moge zrobic. Zawsze mialam tyle sil, wszedzie mnie bylo pelno, robilam tyle zeczy na raz. A teraz sie czuje jakbym umierala :( co mam robic? Tez tak macie? To dopiero poczatek... Boje sie myslec co bedzie potem :(

f2w3rjjgnfui97fh.png

Potem bedzie tylko lepiej, każda z nas dopada burza hormonów, każda inaczej reaguje. Jak tylko organizm sie przystosuje do nowej sytuacji, na pewno bedzie lepiej, zobaczysz. Tulas!!

Ja dla odmiany zrobiłam sie bardzo uczuciowa, normalnie zalewa mnie miłość do swiata[emoji23]
Mój M sie śmieje, ze odkąd jestem w ciazy to mu kilka razy dziennie powtarzam ze go kocham, a tak normalnie to trzeba to ze mnie wyduszać [emoji4][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wyobraźcie sobie, że byłam 3h w pracy, i więcej nie dałam rady, przyjechała mnie zmienić inna koleżanka mimo, że była w drugiej pracy do 14... I w ogóle dzwoniły teraz do mnie, że pozałatwiały mi wolne do niedz, żebym się wykurowała... Normalnie są cudowne!!!

eiktrjjge03lkilf.png

Lola, fajne koleżanki, a co robisz w ogole?
Boszzz, mnie sie tak nie chce wstac[emoji30] M i corka wybyli o 7, a ja jak znam życie jeszcze zapadnę w sen i sie obudzę o 10 pewnie[emoji849]
Normalnie nie moge sie zmusić zeby z nimi wstawać.

Dziewczyny, tez tak macie? :( ja przechodze chyba jakies zalamanie nerwowe. Wszystko mnie boli, glowa, brzuch, nie moge normalnie funkcjonowac. A musze chodzic do pracy, dawac corke do szkoly, gotowac tak jak kazda z was.. Ale czuje sie jakbym zaraz miala pasc na twarz i juz noe wstac. Ciagle mam lzy w oczach jak nikt nie widzi to leze i placze bez powodu. Wszyscy w okol mi mowia ciaza to taki piekny stan itd a ja w glebi duszy zaczynam sie zastanawiac czy to wszystko przetrwam... Boje sie o fasolke ze to na nia zle wplywa moje nerwy ale nic z tym nie moge zrobic. Zawsze mialam tyle sil, wszedzie mnie bylo pelno, robilam tyle zeczy na raz. A teraz sie czuje jakbym umierala :( co mam robic? Tez tak macie? To dopiero poczatek... Boje sie myslec co bedzie potem :(

f2w3rjjgnfui97fh.png
Tez tak czasami mam :/
Ale wiesz to wszystko zasługa rozregulowanego układu hormonalnego i nerwowego. W drugim trymestrze będzie juz super, zobaczysz :)
Jak będziesz mega smutna i zła, powtarzaj sobie: "To nie ja, to tylko głupie hormony ;)".
I śmiej się z tego, bo to co się teraz w nas dzieje można by zatytułować - "Wariacja na temat ciąży" autor - Nasz organizm :)
Nie bierz tego na poważnie, to wszystko się zmieni.
M2b, witaj Kochana![emoji846]

JoannaRak, znam to uczucie, tez wyłam jak bóbr, to te hormony nas rozwalaja[emoji4]

Ja teraz czekałam i poszłam na usg 7+0, zeby mieć pewność, ze zobaczę serduszko.

Dziewczyny, czy wolno nam zjeść wędzonego łososia?

Ja jadłam wędzonego na gorąco :)
A Twój jest wedzony na zimno?

Tez tak czasami mam :/
Ale wiesz to wszystko zasługa rozregulowanego układu hormonalnego i nerwowego. W drugim trymestrze będzie juz super, zobaczysz :)
Jak będziesz mega smutna i zła, powtarzaj sobie: "To nie ja, to tylko głupie hormony ;)".
I śmiej się z tego, bo to co się teraz w nas dzieje można by zatytułować - "Wariacja na temat ciąży" autor - Nasz organizm :)
Nie bierz tego na poważnie, to wszystko się zmieni.

Ja jadłam wędzonego na gorąco :)
A Twój jest wedzony na zimno?

Nie wiem jak był wedzony[emoji848] ale jem go na zimno, tzn mam dzis mega wkretke na placki ziemniaczane z serkiem i wędzonym łososiem posypanym koperkiem[emoji179] tylko co z tym łososiem?

Eh ja zaraz jadę na te urodziny maz oczekuje że ukryje ciążę Ale jak tu ukryć jak ja już W normalne spodnie nie wchodzę I muszę ubrac dla ciezarnych [emoji37]

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj jadłam salmon cakes- takie klopsy jakby z łososia ale tamten to jest taki zgrillowany, rozdrobniony, zmieszany z warzywami w bułce tartej i smażony jeszcze raz na oleju jak klops wiec obróbka w ogole podwójna.

Mnie tak ciągnie do serów, zwłaszcza oczywiscie pleśniowych ze jak jestem w sklepie to omijam ten dział szerokim łukiem... gorgonzole uwielbiam[emoji30][emoji30][emoji30]

reklama
Do góry