reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Kochana ja tez chcialam jak najszybciej widziec serduszko. Jak sie dowiedzialam o ciazy to co chwile albo bylam albo dzwonilam do gina. Kazal mi przyjsc na usg, wtedy mialam 5+5 i zobaczylam pieknie bijace serduszko[emoji4] moze Tobie tez sie to uda[emoji4]

f2w3yx8dv4ippex6.png
Justys ale Ty jesteś wyjątkiem, miałaś bardzo wczesna owulacje, większość dziewczyn nawet zarodka w tym czasie nie zobaczy a co dopiero serduszko.

reklama
Napewno nie jestem wyjatkiem. I wiele dziewczyn we wczesnej ciazy wiadzialo juz serduszko.

f2w3yx8dv4ippex6.png
W 5tc i 5 d dużo dziewczyn słyszało serduszko?
Trochę smiale stwierdzenie.
Ja bym nikogo do siebie nie porównywala.
Bo jak jakaś dziewczyna pójdzie z takim przeświadczeniem na wizytę i nie usłyszy w 5 tc serduszka to będzie tylko płacz i niepotrzebny stres.

W 5tc i 5 d dużo dziewczyn słyszało serduszko?
Trochę smiale stwierdzenie.
Ja bym nikogo do siebie nie porównywala.
Bo jak jakaś dziewczyna pójdzie z takim przeświadczeniem na wizytę i nie usłyszy w 5 tc serduszka to będzie tylko płacz i niepotrzebny stres.
Ja nikogo do siebie nie porownuje. Mowie tylko jak bylo u mnie. Ja nie jestem jedyna na swiecie, ktora miala wczesniej owulacje. Wiec zejdz ze mnie, bo nic zlego nie napisalam.

f2w3yx8dv4ippex6.png

reklama
E tak naprawdę to głupie pytanie z mojej strony. Każda jest inna.. Ja się boję podwójnie. W poprzedniej ciąży umówiłam się na wizytę w 7tc. I do niej nie dotrwałam bo na dwa dni przed trafiłam z plamieniami do szpitala, tam zobaczyłam serduszko a później już było po wszystkim.. Każda z nas ma inaczej. Nie ma co świrować. Trzeba myśleć i wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
No i przywołuje samą siebie do porządku haha :p

Do góry