reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja tez planowalam[emoji5]

f2w3yx8dv4ippex6.png

Ja tez planowałam bo między moimi córkami jest 9 lat roznicy i chce żeby ta młodsza nie musiała juz chować się jak jedynaczka. Zapewniam jej towarzystwo ;) u mnie wszystkie ciaze udały się w pierwszym cyklu starań.

I co pyzunia ? Wiesz już coś więcej niż ja? Robilam test w piątek bodajże i miałam cień cienia kreski. Okresu nie mam ale do tej pory od porodu miałam tylko jeden wiec różnie może z nim byc. Kiedy idziesz na wizyte?
Ja bete robilam wiec potwierdzilam a do gin wybieram sie w piatek. A ty dopiero urodzilas ?

reklama
Moja planowana :)
U nas pierwsza córcia to była Kinder niespodzianka, po 4 miesiącach "chodzenia", chociaż mieszkaliśmy już wtedy razem ponad rok :p

Do góry