reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
witam Panie, mam nadzieję, że mogę się do Was przyłączyć :)
kilka słów o mnie... aktualnie jestem w 5/6 tygodniu ciąży. Byłam już u lekarza i tydzień temu był już widoczny pęcherzyk. Cieszę się z tej wiadomości.
to moja druga ciąża.. pierwsza źle się skończyła, w 21/22 tc urodziłam i niestety synek nie przeżył i było to ok 3,5 miesiąca temu.. więc zrozumcie mnie, że mam duże obawy z związku z obecną ciążą. niby dorze się czuję, mam niewielkie mdłości i mam bóle podbrzusza, dlatego jak najwięcej leżę i się oszczędzam... gdybym zadawała w przyszłości jakieś głupie pytania to wybaczcie.
Witaj[emoji4]
Gratulacje pozytywnego testu[emoji4]
Przykro mi z powodu Twojej straty. Wiekszosc z nas jest po straciez dlatego Cie rozumiemy. Teraz trzebw byc dobrej mysli, ze wszystko bedzie dobrze.[emoji4]

f2w3yx8dv4ippex6.png

reklama
Zanim poszłam do ginekologa potwierdzić ciążę to byłam po l4 u rodzinnego...żadna praca nie jest warta poświęcenia gdy w grę wchodzi zdrowy rozwój mojej pestki...czekałam na nia,każdy cykl był nerwowy bo czekałam na pozytywne testy ( kilka w miesiącu) :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zanim poszłam do ginekologa potwierdzić ciążę to byłam po l4 u rodzinnego...żadna praca nie jest warta poświęcenia gdy w grę wchodzi zdrowy rozwój mojej pestki...czekałam na nia,każdy cykl był nerwowy bo czekałam na pozytywne testy ( kilka w miesiącu) :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie. Masz racje[emoji4] nic nie jest warte jesli chodzi o wlasne dziecko. Jestem takiego samego zdania[emoji4] ja tez jestem na l4 od innego lekarza, a od lutego bede mowila swojemu ginowi, zeby mi wypisal l4 w ciazy.

f2w3yx8dv4ippex6.png

Dziewczyny moje kochane, przepraszam, że się nie odzywałam, ale wczoraj nie dodzwoniłam się do tej ginekolog co chciałam i musiałam iść normalnie do pracy, a w tym tyg mam na 12 do 19. Dziewczyny z pracy mi po przynosiły numery tel do swoich gin i jutro będę ich atakować od rana, bo dzisiaj też nie mogłam się dodzwonić do tej babeczki.

Coś Wam powiem... W zeszły wtorek (wtedy kiedy lekarz powiedział mi, że nic nie widzi) moja mama dała mi jakiegoś "cebulowego" kwiatka z różowym słonikiem na szczęście. Jadąc do domu pomyślałam sobie, że jak wyjdzie za tydz pusty pęcherzyk to go wyj***ę, bo i tak pewnie uschnie, i przed momentem dzwoniła do mnie mamusia, patrzę na tego kwiatka, a on pięknie zakwitł [emoji3] może to znak...

eiktrjjge03lkilf.png

Dorcia żebyś wiedziała ! Ale najgorsze jest to ze mam taką umowę ze na L4 mogę iść dopiero w kwietniu :/
Nie mniej jednak powiem jej ze jeszcze musze zostać w domu. Tutaj ja jestem najważniejsza mówiłam jej od pół roku żeby kogoś zatrudniła !

Wrocilam wlasnie od ginekologa.Potwierdzil ze jestem w trakcie poronienia.. powiedzial ze na tym etapie moge czekac i sprawdzac czy sie naturalnie oczyszcze albo isc do szpitala.Bede czekac a w piatek do ginekologa

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro, tym bardziej, że sama nie jestem w zawesołej sytuacji... Trzymaj się i pamiętaj, że musisz być silna...

eiktrjjge03lkilf.png

Dziewczynki ja mam zamiar pracować jak najdłużej.. :) wiadomo z czasem coraz miej ale pracować... jak tylko będe mogła.. :)

reklama
Do góry