DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
NeSSi nawet nie wiem,mogę to jakoś sama zbadać?
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: Ból spojenia łonowego w ciąży - jak sobie radzić z bólem?NeSSi nawet nie wiem,mogę to jakoś sama zbadać?
Nic się nie zmieni, oprócz tego, że tylko my będziemy mogły tu czytać i pisać postyNessi zamknięte brzmi sensownie ale faktycznie poczekamy na resztę jak wiedz ze staraczek za niedługo dołączą dwie dziewczyny
A jak to działa ? To ten wątek w którym teraz piszemy będzie zamknięty tak?
Tak to działa, że osoby, które się tutaj w temacie nie udzielają, nie będą widzieć co piszemy. W ogóle nie będą miały tu dostępu.
To straszne [emoji58] i po co komu taka zabawa? Przecież my się z sobą zżywamy.. w każdym razie ja z Wami bardziej. Jestem tu częściej niż na fb [emoji38]Swego czasu na grudniówkach 2009 strasznie się o to pokłóciłyśmy. Tylko tam sytuacja była inna, miałyśmy trolla, który udawał ciążę, udostępniał cudze zdjęcia kobiety i jej dziecka jako swoje ...