reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
I dobrze umów się i rozwiej wątpliwości tak będzie najlepiej.

Dużo z nas ma te wątpliwości plus jak sie czyta o objawach to jedna nie ma wcale objawów inna ma ale na następny dzień już nie ma. To potem się każda martwi.
Ja bardzo lubię okolice 20tc gdy już czuję lekkie ruchy dziecka wtedy jestem spokojniejsza a wy ?

reklama
Wrocilam.Moge sie pozegnac z ta ciaza;( pecherzyk ciazowy pusty,zarodka brak;(((rycze!mam dola w ciul;(((

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo ja Cię rozumiem, ale musimy być silne i dobrej myśli!!!

eiktrjjge03lkilf.png

Millo, może się coś jeszcze ruszy, zaczekaj spokojnie! To nagminne u lekarzy, mówienie jest puste jajo, a czasem po czasie pojawia się zarodek

Ja mam dzis 6t5d wedlug om. Owulacje mialam 12 grudnia a 9 dni po mialam pozytywny test wiec ciaza nie moze byc mlodsza jak on mowil ze owulacja pozniej mogla byc;(( dlaczego ;(((((

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry