reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam dzis 6t5d wedlug om. Owulacje mialam 12 grudnia a 9 dni po mialam pozytywny test wiec ciaza nie moze byc mlodsza jak on mowil ze owulacja pozniej mogla byc;(( dlaczego ;(((((

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Serrio Millo dokładnie mnie tak samo powiedział ! Ze ciąża jest młodsza. Kochanie a może sprubować w poniedziałek u Pabiana co? On ciebie przyjmie na 100%mam do niego numer bezpośrednio mogę ci podać.

Dziewczyny szukal i szukal i widzialam ten pecherzyk..pusty jak nic;( Drzewiecki czy jakos tak

A pecherzyk ocenil na jaki wiek?
Czytalam gdzies, zrrszta nessi tez wstawiala ze zarodek do 8 tyg moze sie pojawic, a czytalam ze byly przypadki ze i pozniej. Nos do gory, cycki do przodu i nie martwimy sie... Wez tel do lekarza nimitii, umow sie na wizyte. Trzeba to skonsultowac

Nimitii pojde w pon i srode na bete a w piatek do Maksym:(

Chcesz się spotkać na mieście i pocieszyć cie ? Jakbyś chciała daj znać. Ale dobrze robisz. Mówię ci ze oni ten sprzęt mają wadliwy! Mnie na początku w ogóle nie znalazł pęcherzyka [emoji34] tak mnie nastraszył potem grrr.
Kto ciebie badał ?

Millo, tu sie bez innej konsultacji nie obędzie. Rozumiem twoja rozpacz i strach ale spróbuj to opanować, bo jeszcze jest nadzieja. Zrób betę i idź do innego lekarza. Jak dziewczyny piszą medycyna zna nie takie przypadki!
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Lola kochana, a Ty jakie masz plan działania? Zrobisz betę?
Dziewczyny bedzie dobrze, musi byc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry