reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam dzis 6t5d wedlug om. Owulacje mialam 12 grudnia a 9 dni po mialam pozytywny test wiec ciaza nie moze byc mlodsza jak on mowil ze owulacja pozniej mogla byc;(( dlaczego ;(((((

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Serrio Millo dokładnie mnie tak samo powiedział ! Ze ciąża jest młodsza. Kochanie a może sprubować w poniedziałek u Pabiana co? On ciebie przyjmie na 100%mam do niego numer bezpośrednio mogę ci podać.

Dziewczyny szukal i szukal i widzialam ten pecherzyk..pusty jak nic;( Drzewiecki czy jakos tak

A pecherzyk ocenil na jaki wiek?
Czytalam gdzies, zrrszta nessi tez wstawiala ze zarodek do 8 tyg moze sie pojawic, a czytalam ze byly przypadki ze i pozniej. Nos do gory, cycki do przodu i nie martwimy sie... Wez tel do lekarza nimitii, umow sie na wizyte. Trzeba to skonsultowac

Nimitii pojde w pon i srode na bete a w piatek do Maksym:(

Chcesz się spotkać na mieście i pocieszyć cie ? Jakbyś chciała daj znać. Ale dobrze robisz. Mówię ci ze oni ten sprzęt mają wadliwy! Mnie na początku w ogóle nie znalazł pęcherzyka [emoji34] tak mnie nastraszył potem grrr.
Kto ciebie badał ?

Millo, tu sie bez innej konsultacji nie obędzie. Rozumiem twoja rozpacz i strach ale spróbuj to opanować, bo jeszcze jest nadzieja. Zrób betę i idź do innego lekarza. Jak dziewczyny piszą medycyna zna nie takie przypadki!
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Lola kochana, a Ty jakie masz plan działania? Zrobisz betę?
Dziewczyny bedzie dobrze, musi byc[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry