reklama
Naczytałam się że bakterie albo wirusy bardzo szkodzą dziecku na wczesnym etapie ciąży i jestem załamana płakać mi sie chce, wręcz wściekła jestem ! dlaczego ja dlaczego musiałam być chora !!!!! ja nie chce stracić znowu tej ciąży !! płakać mi sie chce strasznie
Nie panikuj! To prawda, że wczesne ciąże to delikatne twory, ale nie aż tak, jednak większość kobiet na takim etapie może nawet nie wiedzieć o ciąży i nic się nie dzieje!
Dacie sobie radę i Ty i Maleństwo [emoji1307][emoji1307][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
justys0702
Fanka BB :)
eni_
ZOOska a to ciążowy
A zrobiłam betę a wynik dopiero jutro po 14, nie dość że kosztowała 40 zł, drogo prawda jak na betę, to długo się czeka i elektronicznie zapomnij
A zrobiłam betę a wynik dopiero jutro po 14, nie dość że kosztowała 40 zł, drogo prawda jak na betę, to długo się czeka i elektronicznie zapomnij
justys0702
Ja jestem po studiach pedagogicznych ale pracy w swoim zawodzie brak. Na szczescie pracuje w innym miejscu i mam umowe na stale. Leosze to niz nic. Trzymam sie tam ile sie da. A pozniej to zobacze jak bedzie z praca.... Pewnie cos poszukam w swoim zawodzie. Ale na studia bym sie juz nie wybrala. Strasznie mnie to duzo czasy, nerwow i przede wszystkim kasy kosztowalo. Ale na szczescie magister jest i z tego jestem dumna[emoji4]a na jakie studia dziewczyny sie wybieracie?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja ostatnio tak patrzyłam na siebie w lustrze i zastanawiałam sie czy to to? [emoji5]
Śliczny brzuszek
ZOOska
eni trochę tak bo zapinalam sie w kurtce a już się nie zapinam
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Natuszka21
Zooska - Mega brzusio, jak na taką ciążę. Ale jaki piękny. Nie mogę się doczekać, mój dalej zatłuszczony.
Dziewczyny tak produkujecie ze nie nadążam, a czytam od początku, bo nie znam nie raz wątków.
Przy dwójce, w tym jednym nie własnym, ciężko o czas.
Jest tutaj któraś z Podhala <Nowy Targ lub Zakopane> albo Kraków?
Dziewczyny tak produkujecie ze nie nadążam, a czytam od początku, bo nie znam nie raz wątków.
Przy dwójce, w tym jednym nie własnym, ciężko o czas.
Jest tutaj któraś z Podhala <Nowy Targ lub Zakopane> albo Kraków?
a na jakie studia dziewczyny sie wybieracie?
Ja na psychologię i w trakcie chce robić psychoterapię [emoji7] systemową rodzinną
reklama
Emzilka
Ja jestem po studiach pedagogicznych ale pracy w swoim zawodzie brak. Na szczescie pracuje w innym miejscu i mam umowe na stale. Leosze to niz nic. Trzymam sie tam ile sie da. A pozniej to zobacze jak bedzie z praca.... Pewnie cos poszukam w swoim zawodzie. Ale na studia bym sie juz nie wybrala. Strasznie mnie to duzo czasy, nerwow i przede wszystkim kasy kosztowalo. Ale na szczescie magister jest i z tego jestem dumna[emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jestem po pedagogice specjalnej i resocjalizacyjnej i uwazam, ze to bylo najgorsze co moglo mnie spotkac.. Pracy tez nie mam zwiazanej ze studiami bo naprawdę ciezko o to u nas....