reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
I chyba bez sensu kupować normalny stanik..Ja chyba wezmę taki już ciazowy..
Kurczę jest teraz taki wybór wszystkiego :) 8lat temu nie było tego :) no i oczywiście po synku nawet jednego bodziaka nie mam :)

I chyba bez sensu kupować normalny stanik..Ja chyba wezmę taki już ciazowy..
Kurczę jest teraz taki wybór wszystkiego :) 8lat temu nie było tego :) no i oczywiście po synku nawet jednego bodziaka nie mam :)

Tez taki chciałam kupic ale mieszkam w małym miasteczku wiec zbyt dużego wyboru nie miałam, bede na większych zakupach to bede sie rozglądała [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie wszystko bez zmian. Normalne ciuchy noszę staniki też.
Smaki mam różne, przed chwilą jajeczniczka z szyneczką i cebulką dwa kęsy i rośnie w gębie, łażę i szukam dalej [emoji41][emoji849]
Nessi śliczny masz brzuszek [emoji7]
Mój wyglada masakrycznie po ostatniej ciąży [emoji85][emoji87]

w57v9jcg5391negk.png

reklama
Iseeleth ja tez po ostatnich ciazach mam wciaz dosc duzy brzuch przy ogolnie szczuplym ciele, ostatnio stalam w mega dlugiej kolejce w rosmanie, kasjerka do mnie pania z brzuszkiem prosze bez kolejki a ja akurat kupowalam testy ciazowe hehe

Do góry