reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Kochane dziękuję Wam za te odpowiedzi :) uspokoilam się :) uporam się z tym staniemy w dwa tygodnie :)
Dorcia cieszę się, że wszystko okey [emoji7]
Krwiak się na pewno wchłonie, a jak nie to postrasz go mną [emoji1] dzisiaj się tak w pracy wkurzyłam, że klienci na baczność stali hehe, rozśmieszyło mnie to strasznie

eiktrjjge03lkilf.png

reklama
Witajcie.
Dzis juz nie ma cienia tylko rozwa wyrazna kreska ( check and go). Wczoraj miałam termin miesiączki i miałam plamienie. Dzisiaj juz czysto. W kazej ciąży miałam 1 dniowe plamienie w dniu okresu.
DorciaMamaOlka dziewczyny maja racje krwiaki zazwyczaj się wchlaniaja ale trzeba je obserowac. Moja koleżanka miała dwa spore krwiaki i miesniaka i udalo jej się donosić ciaze.
Ja mam całkowity odrzut od jedzenia. W poprzednich ciazaach miałam napady glodu a teraz nie mogę patrzeć na jedzenie i 2 kg spadlam. Najgorsze jest to ze mam paniczny lek przed wymiotami (emetofobie) ajjj

Witam mroźnie -17,7

Czy mi się śniło czy któraś pytała o malowanie włosów? Ja co prawda malowalam dopiero w 12tyg ale są farby bez amoniaku. Wystarczy zapytać fryzjerke. I mi ona bardzo ładnie włosy pokrywała. Teraz to żaden problem jest. Oczywiście to kwestia własnych przekonań i postanowień. Jedyną kobitką którą kojarzę i nie malowala włosów była Blake Lively serio. Znajoma calą ciążę co miesiąc regularnie malowanie włosów, hybrydy, rzęsy, henna na brwi i Bóg wie co jeszcze. Ciąża zagrożona a i tak urodziła bez problemów zdrowego syna.

Witajcie.
Dzis juz nie ma cienia tylko rozwa wyrazna kreska ( check and go). Wczoraj miałam termin miesiączki i miałam plamienie. Dzisiaj juz czysto. W kazej ciąży miałam 1 dniowe plamienie w dniu okresu.
DorciaMamaOlka dziewczyny maja racje krwiaki zazwyczaj się wchlaniaja ale trzeba je obserowac. Moja koleżanka miała dwa spore krwiaki i miesniaka i udalo jej się donosić ciaze.
Ja mam całkowity odrzut od jedzenia. W poprzednich ciazaach miałam napady glodu a teraz nie mogę patrzeć na jedzenie i 2 kg spadlam. Najgorsze jest to ze mam paniczny lek przed wymiotami (emetofobie) ajjj

Hi 5 Wenus... Mam tak samo. W pierwszej ciąży zero problemów z jedzeniem a teraz... Nie wiem co ja dzisiaj zjem na obiad... Wszystko odrzuca... Liczę że ok 12 tyg ta awersja minie. Spokojnie, wcale nie musimy wymiotowac. Gratki Kochana za tą piękną różową kreseczke

Wiecie co... Mam jakieś obawy... Czy ja oby na pewno jestem w ciąży??? Robicie bety które potwierdzają wam ciążę, testów kilka a ja zrobiłam dwa tylko w dniu planowanego @ i wyszły dwie blade kreski. To wszystko. Niby mam cały czas objawy ciążowe i to coraz bardziej się rozkręcają, @ brak od 2tygodni ale już sama nie wiem. Takie dziwne myśli mnie dzisiaj męczą.

Heni większość dziewczyn które robią betę (w tym ja) to takie, które poroniły, mają/miały ciążę zagrożoną albo straaaasznie długo się starały - w pierwszej ciąży dopiero z forum dowiedziałam się że jest coś takiego jak beta, ale też nie robiłam ;)

Heni większość dziewczyn które robią betę (w tym ja) to takie, które poroniły, mają/miały ciążę zagrożoną albo straaaasznie długo się starały - w pierwszej ciąży dopiero z forum dowiedziałam się że jest coś takiego jak beta, ale też nie robiłam ;)
Ja pomimo straty nie robię bety, bo u mnie ciąży już nie było a beta nadal rosła w normach ...
Wolę się nie denerwować.

Cześć dziewczynki! Jak samopoczucie? U mnie nadal brak jakichkolwiek mdłości [emoji2][emoji847] czasem jakieś zachcianki ale tylko czasem, No i ogólnie wielkie cycory mam, dzisiaj idę po jakiś stanik Hah [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama jak była w ciąży z najmłodszym bratem miała takiego guza który rósł jej razem z dzieckiem do 3 miesiąca, lekarz myślał ze to bliźniaki ale u jednego ciegle nie było widać serduszka a pozniej sam zaczął sie wchłaniać i to bez żadnych leków [emoji6] wiec głowa do góry i nie zamartwiajcie sie na zapas!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry