reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Retromama nigdy nie umiałam pojąć do końca tego zagranicznego leczenia.
Ja po poronieniu chce teraz wiedzieć wszystko i mieć dostęp do lekarza non stop. Boje sie.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem. A ja to sie nie balam? Mielismy pieniadze na jedno jedyne invitro to byla moja ostatnia szansa na dziecko. Tak mi sie wydawalo choc oczywiscie to byla nieprawda, jak widac na zalaczonym suwaczku.
Wszystko zalezy od czlowieka. Niektorym lepiej nic nie wiedziec, wtedy mniej sie martwia. A inni odwrotnie, wiedza o wszystkim pomaga walczyc ze strachem.
Byle do 12 tyg...

Ciesze się retromama że u was skończyło się to happy end'em :)
Ja też miałam same przeciwności losu do zajścia w ciążę ale się udało i liczę ze będzie dobrze :)
Jeszcze 2 tyg do wizyty ! Heh wy też się tak niecierpliwie jak ja ?:)

Ps masz rację byle do 12 tc !

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Z aplikacji mi wychodzi na 05.09.2017 [emoji173] druga rocznica ślubu :) świetnie by było :)

Ale lekarz jeszcze nie powiedział z usg :( może się dowiem za tydzień :)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry