reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Mi tez ciagle zimno :/ A mojej ulubionej goracej kapieli wziac nie moge :p dziewczyny ja mdlosci mialam tylko 1 dzien i ustapily troche sie stresuje ;/ powinnam sie cieszyc ale jednak martwi mnie to , chyba schizuje bo nie widzialam jeszcze bijacego serduszka.

reklama
Hej! :happy2:

U mnie było jednorazowe skąpe plamienie, prawdopodobne po tym, jak dźwignęłam starszaka, więc uważajcie dziewczyny z tym noszeniem dzieciaków!
Ikusia ja dzieciom jeszcze przez chwilę nie będę mówiła, może uda się poczekać do 12 tygodnia.
Trzymam kciukasy za kolejną wizytę! :happy2:

Olasec też mnie czasem ciągnie, chodź bardziej przypomina to taki tępy ból jak na @. Zwłaszcza wieczorem, jak się nabiegam.

dziewczynki powiedzcie mi bo jestem zielona mój wynik bety 25.5
normy w lab
3tc; 5,8-71,2mlu/ml
4tc 9,5-750 czy mój wynik oznacza ciaże?

asica1987 - tak, 3 tydzien lub czwarty czyli okolo tygodnia lub dwoch od owulacji, zgadza sie ? najlepiej powtorzyc bete za kilka dni sprawdzic czy ladnie rosnie

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Ja staram sie nie stresowac i w ogole czekac.Poszlam wczoraj do jeszcze innego gin(uznacie mnie za wariatke pewnie).Lekarz powiedzial to samo,ale mowi zeby byc dobrej mysli i czekac 2 tygodnie z kolejna wizyta jesli nic nie bedzie sie dzialo.Bety tez nie zlecil.Mowi,ze nie ma takiej potrzeby.Ale chyba pojde w poniedzialek i srode.To moze mnie uspokoi.
Zdrowka dziewczyny.
Sennosc to tez dobry objaw :) Wiec jesli mozecie to spijcie,drzemki sobie ucinajcie na zdrowie :)

Tak sobie myslę dziewczyny, że ciągle sie o coś martwimy.Niby jest radosc ale ja dopoki nie uslyszę serduzszka tez będę zestresowana.
niby taki błogosławiony stan;)
A tu ciągle troski.

U nAs dziś bardzo wieje, mało głowy nie urwie.

Oj uwierzcie mi że jak usłyszycie serduszko nerwy dalej będą. Ja już słyszałam dzidka a strach ciągle jest . Mniejszy niż przed wizytą ale jest . Dlatego dziś kupiłam detektor tętna , zaczęłam dziś 8 tydzień wiec myślę że jeszcze z 2 tygodnie i może coś usłyszę :)

reklama
Hej dziewczyny :)

ja właśnie wróciłam z usg i ciąża ma 5 tygodni i 1 dzień , ale niestety nie widać jeszcze lokatora, kolejne badanie za 3 tygodnie, nie wiem jak wytrzymam.

goosiak16 tak w ciekawości na kiedy masz termin?

an_ulka normalnie kolejny raz jakbym widziała siebie :) ja tak samo ciągle marznę, w aucie tak hajcuję, że jak po drodzę odbieram męża z pracy to narzeka, że wytrzymać się nie da :) także nie martw się mam to samo, ale co do drzemki to w pracy jakoś mi się nie chce, ale od 15 i później kompletnie nie chce mi się nic robić

dziewczyny a jak wasze brzuszki zaokrągliły się? oczywiście, nie z powodu maluszka, ale powiększającej się macicy :)

Do góry