reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Hej dziewczyny :)

ja właśnie wróciłam z usg i ciąża ma 5 tygodni i 1 dzień , ale niestety nie widać jeszcze lokatora, kolejne badanie za 3 tygodnie, nie wiem jak wytrzymam.

goosiak16 tak w ciekawości na kiedy masz termin?

an_ulka normalnie kolejny raz jakbym widziała siebie :) ja tak samo ciągle marznę, w aucie tak hajcuję, że jak po drodzę odbieram męża z pracy to narzeka, że wytrzymać się nie da :) także nie martw się mam to samo, ale co do drzemki to w pracy jakoś mi się nie chce, ale od 15 i później kompletnie nie chce mi się nic robić

dziewczyny a jak wasze brzuszki zaokrągliły się? oczywiście, nie z powodu maluszka, ale powiększającej się macicy :)

Termin mam wg okresu 28 sierpien ale wg ostatniego usg wyszlo ze 4 wrzesień więc jestem rozrzucona troszke :) w przyszły piątek dowiem się czegoś dokładniejszego :)

reklama
Asica-bardzo wczesna ciąża :) ale powtórz sobie betę w przyszłym tygodniu, żeby sprawdzić czy dobrze rośnie.
Matosia- chyba zdecydowanie za wcześnie na zaokrąglanie :-D no chyba, ze to brzuszek spożywczak ;-) a nie było jeszcze widać pęcherzyka?
Ja zrobiłam sobie dzisiaj betę, w poniedziałek idę jeszcze raz i odebrać pierwszy wynik. No i zapisałam się na pierwszą wizytę na 27 stycznia, tak więc jeszcze troszkę czasu mam. Będzie skończony 7 tydzień :-)

Matosia- hehe. Moj mąż jak wsiadł do tak nagrzanego auta to sie spytał do ilu będę podgrzewać jak przyjdą mrozy;)

u mnie po brzuchu nic nie widac i dobrze,bo za tydz musze sie zmiescic w kieckę, która jest bardzo dopasowana.

a w ogole jak Wasi panowie? Moj mąż co chwilę pyta czy już mam jakieś zachcianki.kupuje ogórki kiszone i czekolady...potem sam je je bo ja nie mam ochoty:) chyba za duzo filmow sie naoglądał.ale to nasza pierwsza ciąża wiec też świruje.pewnie za tydzien, dwa mu przejdzie;)

Witajcie Mamusie :)
Jestem niedoszłą zeszłoroczną wrześnióweczką - moja ciąża skończyła się dość szybko bo już w 7 tyg. ale mamy powtórkę z rozrywki i ponownie jestem w ciąży ;) termin mam na 12 września (zobaczymy co na to lekarz). Pierwszą wizytę mam w poniedziałek 12.01. i już się doczekać nie mogę :) mam nadzieje ze w końcu zobaczę bijące serduszko :D

Hej!!!!!!!! Tyle naskrobałyście, ze juz nie pamiętam co miałam napisac :p
Na przeziębienie polecam cieple mleko z miodem i czosnkiem (fuuuuj). Piłam taką mieszankę jak byłam w ciąży 3 razy dziennie i po dwóch dniach bylam zdrowa!
Brzuszka jeszcze u mnie nie widać :p Tzn widac pozostałości po ostatniej ciąży...:baffled: buuuuuuuuuu'
an_ulka mój mąż jeszcze nie świruje heheheh, dba tylko żebym nie dźwigała mojego 8 kg synka, ale jak tu małego nie nosić?
Na wizytę ide na przełomie 7-8 tyg, wtedy powinno juz bic serduszko, i oby biłoooooo!!!!!!!!!!!!

zazdroszcze juz tym, ktore mialy usg. trafia mnie ze ja tyle musze czekac :(

a moj cieszy sie ja dziecko ze zostanie tata :) I cieszy go tez bardzo fakt ze mi piersi rosna :p

najgorsze jest to ze sie na nevie czegos naczytal i polowe rzeczy wykreslil z mojego jadlospisu :(((

a ciaze widac, ale spozywcza :p ogolnie to mam mega wzdecia ://

Ostatnia edycja:
reklama
MalaMi trzeba byc dobrej mysli.trzymam kciuki zebys urodzila zdrowe dzieciatko

gosik- ja tez! To chyba jedyna czesc ciala w ktora mi cieplo!!:)

Natka-moj tez zachwycony powiekszonym rozmiarem.a ja odwrotnie:(piersi zaczynaja mi przeszkadzac i bardxo mnie bola ,jakbym miała non stop zakwasy:/

Do góry