reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Moj tez zadowolony z piersi :D i ja tez :D

Jesli chodzi o brzuszek to mam taki jakby sie troche najadla ale nie wydaje mi sie zeby sie powiekszyl jakos mocno :) ja zaczynam dzis 7 t.

reklama
MalaMi nie martw sie wszystko bedzie dobrze :*

Moje piersi tez sa nazdwyczajnie gorace.

Kupilam nowe staniki z miesiac temu i cos czuje ze za kilka dni trzeba bedzie je wymienic bo juz sie robia przyciasne.

MalaMi nie martw sie wszystko bedzie dobrze :*

Moje piersi tez sa nazdwyczajnie gorace.

Kupilam nowe staniki z miesiac temu i cos czuje ze za kilka dni trzeba bedzie je wymienic bo juz sie robia przyciasne.

Mi się wydaje że z dnia a dzień stają sie coraz większe i bolą jak jasna Cholera.
Dziewczyny a jak u Was ze sluzem? Mi się wydaje że w ogóle go nie mam

Ja mam rozmiar biust G :( a teraz mam wrazenie ze sie powiekszyly o caly jeden rozmiar pare dni temu byly tak wrazliwe ze nie moglam sie dotknoac a teraz tylko sutki troche sa wrazliwe,ale nie caly dzien.
Mi jest zimno szczegolnie wieczorem.
M pracuje w delegacji i dzis wraca.Ogolnie ciagle dzwoni i mowi mi zebym na siebie uwazala.
malMi1984 wszytko musi byc dobrze.Trzeba myslec pozytywnie :) a co do sluzu to zauwazylam ze jest taki gesto mleczny jak budyn(przepraszam ze tak obrazowo),ale nie jest go duzo.

U mnie też śluz jest mleczny ale nie jakoś dużo.

Dziewczyny a jak u Was z przytulaniem? Macie ochotę na seksik? Ja mam trochę ale strasznie się boje i pewnie przytulania nie będzie aż do 2 trymestru.

Moj sluz tez mleczny i bardzo malo.

A co do przytulania to ja mam wiecznie ochote na nie i wcale sie nie powstrzymuje przed tym. Moj tez nie ma jakis oporow.

Z tego co wiem to jezeli nie krwawi sie po, ciaza nie jest zagrozona i nie ma sie infekcji pochwy (ktore sie zdarzyc moga na poczatku ciazy) to mozna wspolzyc.

My w pierwszej ciąży się nie przytulaliśmy bo nie mogliśmy, teraz nie było krwawień więc kilka dni temu miałam wielką ochotę m. miał trochę oporów ale się zgodził, miałam orgazm ale do samego stosunku nie doszło a po tym miałam plamienie, cały następny dzień przeleżałam w łóżku i myślałam "znowu sie zaczęło ja nie dam rady przeleżeć znowu! i jeszcze z młodą" ale po 1 dniu przeszło. Od tamtej pory nic było i raczej nie bedzie.

reklama
Ja wolę poczekać do 2 trymestru. W poprzedniej ciąży szlalam i miałam plamienia i teraz wole dmuchać na zimne... a ochotę mam niesamowita

Do góry