reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dżejka mleczko z miodzikiem. I cytrynka z herbata + sama cytrynka posyp cukrem. 2 3 dni mnie męczyło goraczki dostałam. I przeszło ;)
DIewczyny nie moge patrzec na mięso bleee nawet nie moge go usmazyć mężowi. Cały czas mnie muli nie wymiotuje ale caly czas takie uczucie jak bym zaraz miała haftnąć bleee. Mam ochote na owoce.. Z reszta nie wiem czego chce ;( ;)

reklama
Hej dziewczyny.
Myślicie, że powinnam się martwić kłuciem z lewej strony, tak jakby jajnik. Rano jest wszystko ok, a z biegiem dnia kłucie zdarza się częściej. Dzisiaj doszedł ból po lewej stronie pleców. Nie wiem jak to interpretować bo ze dwa miesiące temu miałam bardzo podobnie i lekarz w przychodni stwierdził, że to nie nerki ani nic takiego tylko rwa kulszowa. Ale mnie nie przekonał.
Już sama nie wiem co mam myśleć :(

marta1905 może za dużo pracujesz albo coś? A bardzo Cię to kłuje? Może warto zasięgnąć porady jakiegoś lekarza?

dżejka na pewno nie możesz żadnych leków brać oprócz paracetamolu. Lepiej tak jak pisze minuta ciszy mleko z miodem albo herbatę z miodem i cytryną.

Olasec pracuję i i trochę się w pracy nachodzę, staram się nie dźwigać itp. Rano jest super a po południu mnie kłuje i pobolewa brzuch. Postaram się jutro oszczędzać bardziej.

Ja niestety chcac nie chcac troche sie nadzwigam swojego brzdaca.. Czy to przy przebieraniu, karmieniu czy kapaniu go.. I tez wlasnie mnie ciagnie brzuch i boli krzyz od czasu do czasu.. Mam nadzieje ze to nic powaznego. Staram sie oszczedzac, ale sama z poltorarocznym dzieckiem to dosc ciezke..

Współczuję choróbsk :( ale teraz jedynie naturalne sposoby (unikać herbatek z lisci malin!), ewentualnie jest jeszcze *spam*. No a pobolewanie widocznie z przepracowania, bądź co bądź takie ciągłe chodzenie jest męczące dla organizmu. Uważajmy na siebie dziewczyny :tak: ja też dźwigam małego, ale odkąd wiem, że jestem w ciąży to staram się oszczędzać

Dziewczyny, na ból/ kłucie w brzuchu lekarka dzisiaj poleciła mi magneb6 3 razy dziennie po 1 tabletce, pewnie wiecie, a może nie wszystkie.
Mnie też pobolewa, szczególnie jak siedzę w pracy, jak krzątam się po domu to jest zdecydowanie lepiej.

reklama
A mi jest ciagle zimno:( dopiero jakbsoe ruszam to przechodzi.Dlatego w pracy siedze w grubym swetrze a w domu,po obiedzie bierze mnie niesamowita sennosc jeszcze. A zimno + sennosc = drzemka;)

Do góry