reklama
Byl obchod lekarz powiedzial ze pieknie sie wszystko rozwija skurcze sa wiec trzeba cierpliwie czekac ale ja mam dosc czekania bo w nocy takie mam bole ze szok. Teraz skurcze sie wyciszyly. Ale okropnie kreci mi sie w glowie i czuje taka slabosc psychiczna najgorsze ze ten sluz ze mniee non stop leci z krwia. Nalozylam taki duzy wklad to przeszllo przez to nawet. Mi sie wydaje ze to wody sie sacza bo okropnie śmierdza a przeciez sluz az tak nie śmierdzi
malina2312
Fanka BB :)
Gratulacje nowym mamusiom. Ale dziewczyny wzięły się za rodzenie.dobrze dobrze miło czytać takie dobre wiadomości z rana. Paulus czekamy na Ciebie jesteś już blisko celu
reklama
Tulka
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem po obchodzie O 12 wychodzimy do domku jestem przeszczesliwa, bo ten szpital juz mi zbrzydl. Chociaz nie bylo tak zle
Pauluss cierpliwosci. Lezalam w identyvznej sytuacji jak ty. U mnie ruszylo roxwarcie po oxytocynie z 3cm na 5. I ustalo. Wievzorem juz bylo 7. Tez lal sie ze mnie sluz z krwia. To czop i znaczy ze szyjka ruszyla. Juz moze dxis albo juyro przytulisz malenstwo. To juz tylko chwile
Gratulacje dla Lalki
Ktora teraz nastepna?
Pauluss cierpliwosci. Lezalam w identyvznej sytuacji jak ty. U mnie ruszylo roxwarcie po oxytocynie z 3cm na 5. I ustalo. Wievzorem juz bylo 7. Tez lal sie ze mnie sluz z krwia. To czop i znaczy ze szyjka ruszyla. Juz moze dxis albo juyro przytulisz malenstwo. To juz tylko chwile
Gratulacje dla Lalki
Ktora teraz nastepna?