reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Byl obchod lekarz powiedzial ze pieknie sie wszystko rozwija skurcze sa wiec trzeba cierpliwie czekac :( ale ja mam dosc czekania bo w nocy takie mam bole ze szok. Teraz skurcze sie wyciszyly. Ale okropnie kreci mi sie w glowie i czuje taka slabosc psychiczna najgorsze ze ten sluz ze mniee non stop leci z krwia. Nalozylam taki duzy wklad to przeszllo przez to nawet. Mi sie wydaje ze to wody sie sacza bo okropnie śmierdza a przeciez sluz az tak nie śmierdzi

A mi ten sluz ciagle leci normalnie po nogach. Nie wiem co to jest. Alee dla mnie wydaja sie jakby wody saczyly sie z krwia bo okropnie smieerdzia. A sluz tak nie smierdzi az. Co o tym sadzicie dziewczyny?

pauluss ale wody płodowe nie mają zapachu! :) to pewnie czop odchodzi jak z krwia :)

ewka nie martw się ! we wrześniu słońce jest niżej nie dogrzeje nam tak:D

dziewczyny się rozpędziły dobrze dobrze :):)
codziennie nowe maluszki na świecie:):)

Hej

Gratulacje dla świeżo upieczonych Mamusiek a zwłaszcza dla Milusi, witamy Malenstwa na tym pięknym świecie.

Paullus z tego co mi wiadomo wody nie śmierdzi, przynajmniej moje nie smierdzialy trzymaj się tam

reklama
Dziewczyny jestem po obchodzie:) O 12 wychodzimy do domku:D jestem przeszczesliwa, bo ten szpital juz mi zbrzydl. Chociaz nie bylo tak zle:p

Pauluss cierpliwosci. Lezalam w identyvznej sytuacji jak ty. U mnie ruszylo roxwarcie po oxytocynie z 3cm na 5. I ustalo. Wievzorem juz bylo 7. Tez lal sie ze mnie sluz z krwia. To czop i znaczy ze szyjka ruszyla. Juz moze dxis albo juyro przytulisz malenstwo. To juz tylko chwile :)

Gratulacje dla Lalki:D
Ktora teraz nastepna?

Do góry