reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Atagaa wróciłam. No i zaskoczyla mnie, stwierdzając że to ostatnia wizyta haha, a miała być przedostatnia, ale stwierdziła że jak za 2 tyg mam cc, to po cooooo. No i w sumie po co, jak tylko zbadała dziś ciśnienie i sprawdziła tętno malego. Wszystko ok :)

Na20taliii gratulacje! :)

Na20taliii gratuluje co za przystojniak, filmowa twarz naprawdę;-) Ale te dzieciaczki filmowe nam się rodzą.
Kołtunek a gdzie w końcu rodziłaś? W Bytomiu?Życzę Ci, żebyś szybko doszła do formy, wszystko dobrze się goiło.
Kaha czy ubranka są potrzebne na Bonifratach dla dziecka, czy szpital daje na czas pobytu?
Byłam w szpitalu, ale miałam pecha, bo ordynator na L4, jego zastępcy nie było, a trzeci lekarz był na operacji. Mam przyjść w przyszłym tygodniu. Mój gin wyjeżdża 7 września i wraca 23, a umówił się ze mną wstępnie na cesarkę na 25 września. Mam przyść do niego do szpitala w środę po wizycie u diabetologa, będzie oglądał moje wyniki i tą rane po wyrostku (miałam rozlany wyrostek i zrosty w jelitach) mały na tą cześć brzucha się nie zapuszcza.
Koleżanka rodzi 3 dzień znaczy wywołują jej. Powiedzieli jej, że to nawet ponad tydzień może trwać takie wywoływanie. Nie może mi się to pomieścić w głowie.
Aneta1991 nie słyszę żadnych odgłosów, ale może inne mamy są bardziej doświadczone.
Dołączam się do dziewczyn z bolącym kroczem, chyba dziś przesadziłam z załatwieniami...

Natali synuś cudowny, gratuluję :-)

Aneta1991 ja czegoś takiego u siebie nie zaobserwowałam. Natomiast jak sikam to często czuje jakby coś pękło mi w pochwie.

Gosiamat to oszczędzaj się teraz bo ból się może tak nasilać, że ledwo idzie kroka zrobić.

reklama
Do góry