reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Natalia gratuluje!!!! dużo zdrówka dla Was
Rodziłam w Szczecinie.
Kaha mały jest ssakiem i co godzine w nocy je :) pokochał moje piersi i mleko i nie chce się rozstawać z nimi praktycznie wogóle :-)

Zaczeło się rozpakowywanie :) jeszcze chwila i nie będzie dnia bez info o narodzinach :)

reklama
na20taliii cudny ten Twój Hubert [emoji7][emoji322][emoji177]
Gosiunia1993 ja mam termin na 8 i też stawiam, że przenoszę, bo jestem wlasnie po wizycie, ale to opisze w odpowiednim wątku

z tym porodem to nigdy nie wiadomo. Ja nie miałam w sobotę żadnych objawów i po prostu wody odeszły. Na sali leżałam z dziewczyna w 37 tc która też nie miała żadnych objawów (nawet przepowiadających nie miała jeszcze) i tak samo jak mi wody jej odeszły. NIe znamy dnia ani godziny :)

No ja dzisiaj ogarnęłam lodówkę, piekarnik więc coś do przodu. nawet lepiej się czuje

gosiamat
dają ubranka :) ale jesli masz swoje to nie robią problemu:) położna mówiła żeby nie zabierać żadnych rozków kocyków itp.

kołtunek no to super niech rośnie zdrowo Bartek:):)

Dziękuję wszystkim za gratulacje! Przed nami pierwsza wspólna nocka. Zobaczymy jak synek będzie się zachowywał.

Co do zabiegu to sam zabieg moment ... teraz trochę rana ciągnie, ale pierwsze wstanie mam za sobą. Jak mąż był to dużo pomógł teraz jesteśmy zdani na siebie i życzliwe położne.

Małego dostałam pół godziny po zabiegu i od razu przystawili do ssania. Nawet nam się udało. Trzymajcie się cieplutko!

Koltunek nie bylo mnie trzy dni a tu takie wiadomossci ;) gratuluje malenstwa. Super ze ze masz juz to za soba ;)

Na20taliii Hubert przesliczny ;) gratuluje. Aby zdrowoo rosl ;)

Aneta1991 tez mam te odglosy i tez zastanawiialam sie o co chodzi.

Wybaczcie dziewczyny ale nie bede sie dzisiaj odnosic do kazdej. Mialam.zly dzien. Tesciowa tak mnie zdenerwowala zdaniem " Ja majac 60 lat robie wiecej niz Ty bedac w ciazy" tak cos we mnie strzelilo ze myslalam ze jej oczy wydrapie. Zapierdzielam jak osiol a jej przeszkkadza ze poloze sie po 20 i juz odpoczywam bo mi nogi w dupe wlaza. Gotuje sprzatam jedynie czego nie robię to.nie piele w ogrodku ale naaprrawde nie damm rady bo kregoslup mi boli ale coz niech patrzy na swoje córeczki które przez wszytskie ciaze tylko leżały i bylo trzeba im uslugiwac. Ode mnie wara.
Aj marnie sie czuje caly dziien w nerwach i glowa mi boli i ogolnie slabo mi..

Kołtunek, wspolczuje przezyc, ale najwazniejsze ze wszystko dobrze :)

Na20taliii, cudny Hubert :) gratulacje!

Tren, odnosze wrazenie ze Twoj maz to model podobny do mojego. Kiedys ich pozabijamy....

Rajciu, mialam sie zdrzemnac dzis na 5 minut. Obudzil mnie telefon po trzech godzinach a mi nadal chce sie spac. Zanim moj umysl zaczal normalnie funkcjonowac to zoladek stwierdzil ze ma ochote na schaboszczaka, zasmazana kapuche i kopytka..... Normalnie slinotoku dostalam jak je sobie wyobrazilam. Zadzwonilam do P i musi mi przywiezc. Albo znajdzie gotowe, albo bedzie stal w kuchni i robil. Pokutuje za nocke w pracy. Mimo ze wrocil o 3.30 zamiast rano. Rozchorowal sie, skrzypi jak stare drzwi, goraczka i bolace stawy. Zarazilam sie. Tyle ze goraczki nie mam. Ale zdazylam wczoraj wyciagnac go do galerii, (bo mimo ze mial isc do pracy za kolezanke to nie poszedl) bo mi sie ryby z north fish zachcialo. Nie lubie ryb. Obzarlam sie jak male prosiatko. Szkoda ze mam tak daleko.... Rybka, gotowane warzywka i ostry sosik. Mniam.
Czuje Jasia coraz nizej. Mama zobaczyla zdjecie i stwierdzila ze mi sie brzuch opuszcza. Jakos nie zauwazylam. Mam termin na 19 i mowia mi ze urodze przed. Terminy obstawiaja. Zaczne zaklady zbierac. Niby od jutra moge rodzic, ale jakos mi sie nie spieszy....

Kołtunek powiedz w ktorym szpitalu w Szczecinie rodziłaś- bo ja miałam rodzić na Pomorzanach ale do Zdrojow mam bliżej - byłam tam na ktg 2 dni temu to szpital czysty i podobno szybciej decydują się na cesarkę w razię W.

reklama
Natalia to szybciutko wstałaś :) myślałam że to dłużej po cc trwa :)trzymajcie się i odzywaj się do nas;*

paulus a wy mieszkacie z teściową? głupia gadka... na końcówce jesteś to co masz zapiedzielać z miotłom koło domu;/ nie przejmuj się!!

ananka dobrze niech pokutuje za nocke, szkoda że choróbsko przyniósł do domu..mam nadzieję że całkiem Cię nie rozłoży..

ewka tak w ogóle to ty dzsiaj masz ciąże donoszoną gratulacje!! został mi tydzień w takim razie hihih

Do góry