mloda_i_piekna jak twój ząb? boli nadal czy dentysta jednak musiał być? ja kwasu nie biorę bo mi też po nim strasznie nie dobrze było
nawet jak w witaminach był kwas foliowy to zdychałam
a nie wiesz czy te suszone morele można jak się ma cukrzycę?
Klaudixxon dziękuję bardzo
co do słodkiego to nie jesteś sama
ja mam tak WIELKĄ ochotę na słodkie że szok! a też cukry szaleją :/ jak byłam na glukozie i wróciłam do domu to zeżarłam 2 Marsy i 2 Milkyway i Snikersa i wtedy mi tak dobrze się zrobiło
a jak odebrałam wynik to okazało się że mam niezłą cukrzycę haha i wtedy ostatni raz zaszalałam
więc jak bym mogła to teraz bym normalnie dopadła jak dzika do słodkiego
co do nóg to też starsznie mnie bolą (podeszwy) nawet jak nie chodzę
kołtunek dokładnie... uspokoiła mnie wizyta...
jakoś tak lżej się żyje
zazdroszczę Ci tego 34 tygodnia
kaha91 dziękuję
no z tymi naszymi chłopami to czasami tak bywa
mojego wczoraj wieczorem coś użarło bo komputer sie zawiesił i już moja wina bo za dużo siedze haha no być może nawet tutaj za dużo haha ostatnio jak Wam odpisywałam to do mnie z tekstem - długo jeszcze? Ty prowadzisz konwersacje tam czy co?
matosia wiesz jak to jest.. jak Ci jakiś lekarz powie ze cos nie tak to od razu człowiek najgorsze myśli ma :/ a te zawroty głowy zdarzają mi się czasami i sama nie wiem z jakiego powodu... ale nie są jakieś bardzo częste
mnie jakoś nikt oprócz męża za brzuch nie dotyka
i ciesz się że się podobasz męzowi taka jaka jesteś
mój też mi zawsze mówi że slicznie pieknie itd ale widzę że jak idzie jakaś lala to spojrzy ale słowa nie powie że fajna czy coś
ewka84 ja myślę że u każdego lekarza by wyszło inaczej... każdy ma inny sprzęt. ale skoro moja lekarka która małą od początku waży mówi że jest dobrze to już się nie przejmuję
Gratuluję wizytki
ładniutka waga
pycia17 ludzie zawsze gadają i gadać będą! nie ważne jak człowiek wygląda. jak za szczupły to "mogłabyś trochę przytyć, w końcu w ciąży jesteś", jak za dużo ważysz to "ale Ci poszło w dupe, będziesz musiała przejść na dietę po porodzie" itd... :/
Dżejka dzięki
Lady Agnes duży chłoptaś z Filipa
gratuluję
motylek1985 te 2 dni w szpitalu musisz przetrzymać! ale lepiej czasami dmuchać na zimne
dobrze że lekarkę masz taką która chce pomóc a nie czeka na ostatnią chwilę
trzymaj się! bądź dobrej myśli
Ivon17 dokładnie tak jak mówisz! a chłopy... no cóż
szukajmy zalet haha
TRen Blanka już ładnie waży
gosiamat ja kupiłam bezdotykowy do ucha
sama na sobie go testowałam jak byłam chora i jest świetny
maggie2205 współczuję chorób w domu :/ też mam ten termometr z Lidla
i jest dobry... mierzę w uchu i zawsze dobrze pokazuje
joasik01 jeżeli chodzi o tą hemoglobinę to musisz patrzeć jakie są normy! u mnie w labolatorium są inne normy niz w innych i np tutaj dziewczyny piszą że mają hemoglobinę 10 czy około tego a u mnie norma w labolatorium jest od 7,3-9,7. Może tez mam inne normy i sie mieścisz skoro lekarz nic nie mówił
ja mam anemię straszną bo tak jak pisałam norma jest od 7,3 a ja mam 6,1
też Wam się ten czas teraz tak dłuży? mam wrażenie, że jeszcze tak długo do września
dziś od rana poleciałam zanieść L4, później wpadła znajoma zrobić mi hybrydę na stópkach i poszłysmy na spacer... było tak przyjemnie jak wyszłyśmy ale jak wracałyśmy to się zrobiła taka duchota że myślałam że nie dojdę
aż skurcze mnie zaczęły brać
ehh..
Co do wagi to mi chyba za dużo przytycie nie grozi... wstawię tutaj swoje zdjecie jak wyglądam bo jestem na tel a nie chce wpisu robić na innym wątku.
Narazie żadnych rostępów nie mam ale skóra czuję jak mi się napina :/
Dziewczyny dziś dzwoniłam do położnej i chyba będę jednak opłacać... mam w sierpniu się z nią spotkać... Zobaczymy jaką kwotą mi rzuci