A więc drogie mamy byłam wczoraj u mojej lekarki i ona mi zrobiła USG i mała według niej waży 1560 g a nie jak tamten powiedział powyżej 1700 i że to jest waga idealna
i że mam się nie martwić niczym bo dieta dobrze na dziecko wpływa i jest super wszystko
mała długa ale szczupła
obrócona głowką na dół
więć poród naturalny wchodzi w grę
tak się cieszę że wszystko super ! kolejna wizyta 8 sierpnia!
Jolka6621 dziękuję
no właśnie dużo jest osób co mają duże dzieciaczki
kaha91 dziękuję
malina2312 no mi właśnie moja lekarka powiedziała że mam się nie martwić bo jest książkowo z wagą
Klaudixxon kochana nie jesteś sama która by jadła teraz lody i naleśniki
ja z kolei mam straszną ochotę na pizze i PIWO takie zimniutkie z lodówki
Anula09 ja jak wczoraj byłam u lekarza i mnie ważyła to wyobraźcie sobie że przed ciążą miałam 62 kg a wczoraj miałam 62,400
to się ciesz że chłop chce w ogóle oglądać takie rzeczy
doris82 może nie będzie tak źle z wagą teraz
ja osobiście nie słyszałam dobrych opinii o vacuum :/
TRen właśnie co do tej wagi też myślałam że to genetyka ma znaczenie jakieś ale okazuje się że kompletnie nie ma! lekarka mówi że to zależy od dziecka, od matki - co je, na co choruje w ciąży, jakie witaminy itd... ja też walczę ze skurczami łydek... ale te skurcze brzucha to aż niepokojące są jak takie mocne. Kiedy masz lekarza?
ewka84 bardzo dziękuję
od wczorajszej wizyty nie martwię się wagą
bedę się martwić przy końcu - tak jak mówisz później to bedą i tak sprawdzać... ja tez niektórych spraw sobie nie wyobrażałam haha a teraz taka narmalka
maggie2205 dziękuję
no te Usg też nie zawsze dobrze mierzy...
matosia no właśnie... a na pewno Ci przez 3 dni tyle nie urosła. w końcu to tylko sprzęt który jest też omylny...
milusia83 dziękuję
Ivon17 współczuję dentysty :/ a jeżeli chodzi o mężczyzn to czasami tak bywa
dziś od rana byliśmy na spacerze ze znajomymi i na początku mój ładnie szedł ze mną za rączkę i wszystko pięknie ładnie, wolniutko szliśmy i za chwile chłopaki zaczęli gadać o czymś tam i tak przyspieszyli że już nie wiedziałam z kumpelą gdzie oni są
i jak ich znalazłyśmy to przypomniałam że ja prawie 8 miesiąc ciaży i nie wybierałam się na zawody ale na spacer haha no i zrozumiał mój chłop że ja już tak nie przyspieszę
mloda_i_piekna to do dentysty gnaj żeby Cię bardziej nie bolało!