Witajcie kochane,
ledwo co się tydzień zaczął, a już się kończy...Moje chłopaki z lekkim katarkiem dzisiaj, no ciekawe czy się rozkręci czy się zakręci......
Dzisiaj przed pracą skoczyłam na baseniora aqua aerobik, trochę poruszałam tyłkiem i od razu lepiej....chociaż nie wiem czy Wy tak macie, ale wieczorem mój organizm troszkę wysiada....
W ogóle denne jest to lato, po prostu pogoda do bani, ciągle kurtka, płaszczyk, sweterek, żakiet bo zimno...Ja chcę sukienusię i sandałki. Wiadomo zalety są bo nie jest tak duszno i ładnie się śpi w nocy, ale kurcze nie non stop. Wolę trochę upałów i kilka dni chłodu, a nie tak non stop zimno
Jolka sprawdzę te staniki
A w pierwszej ciąży miałaś cholestazę?
Wydają się rewelacyjne:
Bielizna ciążowa - Bielizna - Sklep INTYMNA.PL™
Pycia to uciekaj jak najszybciej do innego lekarza...
Kaha91 patologia w 1 to niestety dramat, dlatego, że dostają mało pieniędzy za pacjentkę.....Wiem coś na ten temat bo mama mojego M pracowała tam jako księgowa
i wszystkie inwestycje czy kadrowe czy socjalne realizowane są na położnictwie.....TAkie leżaczki w zasadzie od początku, to znaczy ja mam coś takiego, w czym mój drugi syn spał....
Wielofunkcyjny leżaczek-bujaczek-łóżeczko 3w1 Tiny Love 18kg :: TINY LOVE (karuzelka wymiata), jak dziecko przyśnie, można rozłożyć płasko.....mój spał w tym 2 miesiące po urodzeniu, czuł się bardzo bezpiecznie, w łóżku się budził...
Kołtunek powiem Ci, że bardzo miło mi się rodziło w Sylwestra, miałam wrażenie, że na porodówce są fajne młode babeczki, a stare wygi wzięły sobie wolne.....Po moim porodzie, a było to po północy cała ekipa, która mi kibicowała (chciałam przetrwać do północy) poszła na szampana
Kochana musisz uważać ze skurczybykami, mnie też chwytają często, ale bez regularności. Takie co 20 min zaczną się u mnie pewnie za miesiąc....U jednego syna i drugiego na miesiąc przed porodem co wieczór miałam akcję "Czy to poród", bo skurrcze co 20 min, co 15 min, co 10 min, i się wyciszały....można było zwariować....więc uważaj na siebie bardzo...Kochana, w którym tyg. urodziłaś w pierwszej ciąży?
Tren ja wczoraj też odpadłam o 22, ale na narożniku, o 2 poszłam się myć i wstałam po 6tej na siku, w nocy spałam jak niemowlę, więc niby wyspana, a jednak zryta
Głosik oddany, czytam, że zaplanowałaś prawie cały tydzień i nie będzie Ci się nudziło hehehe
:
Ewcia jak będę być może w pobliżu sklepiku to zersknę....Odnośnie czytania składów to ja mam taki schiz, że masakra...Ostatnio w Lajkoniku poprosiłam o składy i się załamałam co ten sklep odpierdziela, w każdym chlebie, bułce, ciasteczku w pierony emulgatorów, tłuszczy utwardzanych dramat.....Gratulacje dla synka...
Dżejka spokojnie, znam mamusie z zagrożonych ciąż, które przenosiły
:d, były w szoku, że wszystko tak ciężko szło, że szyjka ledwo ledwo, a potem dzidziulki przenoszone...Życzę Ci urodzenia w terminie, albo tyci tyci przed
, żeby się nie męczyć
Ivon 17 spróbuj kochana zająć się czymś, może odwiedź basen, albo spróbuj spacerów, jakieś obiadki i czas zleci, wiem o czym piszesz bo ja nadal w pracy, na szkoleniach, w biegu, i póki co z tym mi dobrze
14 lipca idę na L4, ale od 18tego moi chłopcy mają zamknięte pkole na 2 tygodnie więc i tak będzie co robić
Ananka dobrze, że ustawiłaś chłopa do pionu
ja miałam paciorkowca w pierwszej ciąży, w drugiej nie zdążyłam zrobić bo sobie przypomniałam na dwa tygodnie przed porodem, ale materiał był jakiś felerny i nie dało się z tego nic wyhodować.....
Maggie ja też podirytowana na maksa
Klaudixxon ja też męczę się jak cholera, pogoda dupiata, nie ma słońca, deprecha jak nic